joi, 12 martie 2015

IISUS HRISTOS ÎN CAMERA MEA !


                                                  6 Martie 2015 , ora 23 ,15 !

                                             Dragii mei, 


                                    home Politica Bani Sport Divers Sanatate My Can-Can Stiri Brasov IT&C..

Mă rugam la această oră dragilor, şi-L chemam în ajutorul meu. 
In aceasta clipă fratilor, văd in faţa mea la doar 2 metri , cum Cerul a coborât  deasupra măsuţei mele , pe lângă care, stăteam în genunchi , aici am toate Carticelele de Rugaciuni.
Cerul era dragilor, de un albastru senin de ziuă.
Din acest Cer ,văd cum iese Iisus  Hristos, îmbrăcat cu veşminte albe de Lumina, si cu Aureolă galbena deasupra capului Său, ca din Soare ruptă.
Priveam cu bucurie si cu uimire la Mântuitorul, şi-L vedeam  cum venea mergând pe Cer ,ca si pe Pământ; venea spre mine roaba Sa si păcătoasa de mine, înconjurat fiind de un Nor alb, orbitor de stralucitor.
IISUS  era ca si in carne si oase, si avea Vesminte luminoase, precum acele vesminte albe de lumina , de la ÎNVIEREA  SA .
Fără voia mea, lacrimi de bucurie mi-au acoperit obrajii,preţ de câteva secunde, după care ,totul a dispărut ca si prin topire.
Dragii mei, fiecare dintre noi, de va chema in ajutor pe Mântuitorul sau pe Maica Domnului, poate să fie încredinţat că ,Rugaciunea lui îi este auzită, iar Mântuitorul i se va arăta lui, pentru Credinţa  pe care o are in sufletul său,  si-n inima sa.
Asadar, sa nu ezitati a-L chema in ajutor pe Mântuitorul, precum şi pe Născătoarea de Dumnezeu, căci, de veti avea Credinţă  neclintita in suflet,veti putea vedea pe Dumnezeu si pe Maica  Domnului.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului , AMIN !
                                            Cu dragoste, Maria. 

 Cititi dragilor si :

joi, 5 martie 2015

ACUM 2000 DE ANI , PĂTIMIRILE , RĂSTIGNIREA ŞI ÎNVIEREA LUI IISUS HRISTOS ! 

 Jesus Crucified On The Cross Picture

5 comentarii:

  1. Draga Maria,eu sunt o mai noua cititoare a ta.
    Vreau sa-ti spun ca asa cum tu ai vazut pe Domnul nostru Iisus Hristos mergand pe nori ,eu am visat cum Domnul Iisus mergea pe nori la o distanta mica de pamant.acest vis m-a facut sa plutesc de fericire cateva zile ma simteam si eu pe nori.Eu cred in tot ce scrii tu.
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Ajuta ! Ma bucur mult ca ai văzut si tu, că ţi s-a descoperit în vis, pe Mântuitorul nostru.
      Ma bucur ca iti place Blogul meu, in care scriu toate câte DUMNEZEU imi ingaduie a le vedea !
      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
  2. Cred ca te-ai simtit minunat sa vezi cum ii ceri ajutorul si el sa apara pe nori...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este ! Momentul, clipa traita ,m-a facut sa uit ca de fapt sunt pe Pământ si ca am o familie. Credeam că sunt acolo de-o vesnicie. O clipă in CERUL SFANT ,e ca si cum am trai noi o zi si-o noapte pe Pământ,atât de mult mi se părea că ţine o clipă, două ,trei, in CERUL LUI DUMNEZEU. O clipă in CERUL SFANT , este uimitor de mare,incât ai timp ca sa te obisnuiesti cu noul loc, si uiti ca ai trait pe pământ. Asta inseamna CLIPA in CERUL SFANT !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am asteptat cu sufletul la gura ca sa citesc PATIMILE LUI IISUS. Anul trecut, in timpul postului cel mare, am urcat dealul pana la manastirea Hadambul, din judetul Iasi. Aceasta straduta, in serpentine si circulara este prevazuta cu 14 troite ( exact cate opriri a facut Iisus cand a urcat dealul Golgota). Cand am urcat dealul, am simtit acea cruce carata de Iisus, ca-mi apasa umarul drept. Era o vreme asa de rece, lapovita si batea si vantul...mohorata. In Joia Mare, un sobor de preoti si pelerini fac acest drum al lui Iisus. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Amin!

    RăspundețiȘtergere