sâmbătă, 14 februarie 2015

MÂNA NEAGRĂ DE PE CER , CARE ARATĂ SPRE RĂSĂRIT !

                                  Noapte de 13 - 14 Februarie 2015, ora 2,50 !

                                                                    Dragii mei, 

Când scriam la articolul anterior, desi era cu ochii în monitor, văd ca si cum as fi avut un al 3 lea ochi în crestet,văd un Cer de noapte albastra senină, prea senină, iar pe CER, ceva uimitor se intampla.
                             ... sa vada, chiar la noapte, cu ochiul liber ploi de stele cazatoare

O fortă nevăzută conturează cu negru îngroşat , O MÂNĂ cu toate cele 5 degete, care arata spre Răsărit,( spre Nord-Est !)
După care dragilor, printr-o miscare de rotire, Mâna se întoarce spre Sud-Est., de parcă ar fi chemat pe cineva.
Era ca si cum dragii mei, Mâna ar fi vrut ca să-mi arate că, ceva se va întâmpla spre Nord-Est, după care va veni spre Sud-Est !
Ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi, sa aratam cu mâna intr-un anume loc, apoi sa ne intoarcem, si cu aceeasi mână, să arătăm în sens opus.
Asa s-a intamplat si cu Mâna conturată cu negru îngroşat.
Mi-a arătat spre Răsărit,(Nord -Est ) apoi s-a rotit si mi-a arătat spre Sud-Est. 
Dragilor, eu nu stiu ce semnificatie sa dau acestui semn.  Asa ca ,am sa va rog pe voi, ca sa scrieti la rubrica Comentarii, ce credeti voi despre Palma  neagra de pe Cer !
                                          Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. SIMPLU , RUSII VOR ATACA LA NORD EST IN ESTONIA ,LETONIA ,LITUANIA SI POLONIA DUPA CARE RAZBOIUL SE VA EXTINDE SPRE SUD EST ,ADICA ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  2. APOI SA NU NE MIRAM IN ACESTE MOMENTE ,TRENURILE CU BLINDATE SI TANCURI CURG IN ROMANIA PE LA CAREI DIN VESTUL TARII CATRE UCRAINA SI DOBROGEA
    satana CU EVREII SI RUSII AU HOTARAT CA TREBUIE SA MOARA 7 MILIARDE DE OAMENI PENTRU A AVEA DOAR 500 DE MILIOANE DE SCLAVI SI ACESTIA SELECTATI SI CU CIP INCORPORAT PE MANA SAU PE FRUNTRE

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil acea mana arata spre Ungaria si Bulgaria care vor ocupa aceasta tara intr-o noapte conform profetiilor Arsenie Boca. Eu am visat in aceasta noapte ca s-a facut o invazie de rusi in Romania si impusca pe oricine in calea lor si eu nu stiam in ce loc al casei sa ma ascund caci imi era foarte frica.

    RăspundețiȘtergere
  4. In aceasta situatie nu mai vad care este rolul lui Dumnezeu si intreaga sa creatie.Dumnezeu este iubire,deci nu putem sa disparem 7 miliarde pentru a ramane doar 500 de milioane.Nu ne-a lasat chiar fara niciun rost pe pamant,uite asa noi,buricul pamantului,si liberul arbitru sa facem doar ce ne taie capul.Cadem in capcana ateilor?

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.mediafax.ro/externe/porosenko-intelegerea-de-la-minsk-este-in-mare-pericol-iar-rusia-si-a-intensificat-ofensiva-turcinov-marea-britanie-a-livrat-20-de-vehicule-blindate-ucrainei-si-va-mai-trimite-55-13823970?utm_source=Facebook&utm_medium=Cross&utm_campaign=Mediafax

    RăspundețiȘtergere