luni, 17 noiembrie 2014

UN MODUL SPECTRAL ÎN CER !

                                                    1 Noiembrie 2014, ora 3,50 zori de zi !

                                            Dragii mei, 

O Lumină alba , ca un fulger, orbitor de stralucitoare, îmi luminează întunericul noptii albastre catifelate ,si astfel vad  sus în Cer. ceva ca un panou solar.
Acest panou dragilor, arăta precum acest panou solar de mai jos,ca si forma, numai că, avea culoarea neagra.
Un negru mat, un negru neted.
În mijlocul panoului dragii mei,de parcă ar fi făcut parte din acel panou, stralucea orbitor de tare, O Lumină albă ca de neon, cu multe raze drepte si ascuţite  de jur împrejurul luminii rotunde ,ca un soare.
Arăta precum acest soare de mai jos, numai ca era cu mai multe raze tăioase ,orbitor de stralucitoare, si exact în mijlocul Modulului.
Acest Modul dragii mei, se rotea  de la dreapta la stânga, adică în inversul acelor de ceasornic, si cu ale lui Raze dese si foarte ascutite, strapungea norii Cerului de noapte, de parca ar fi căutat ceva anume, prin nori.
Modulul , stătea pe nori de parcă ar fi fost pe o altă Planetă.
Iar Cerul de aici fratilor, era atât de aproape precum este coroana unui copac deasupra noastra.
Cu siguranţă fratilor, Modulul acesta ,cu lumina orbitoare din mijlocul lui,  cu razele-i tăioase de topeau Cerul de jur împrejur, era pus acolo pentru a spiona, pentru a cerceta ceva, unde omul nu poate ajunge. 
Aud glas dragii mei, care spune aşa :

              "Un Modul spectral în Cer !
                În Cer, un Modul  spectral !"

Şi văd dragii mei, cum Modulul cu tot cu lumina din mijlocul său, se rotea uluitor de la dreapta la stânga, îsi ridica razele sus, putea sa le lase si în jos, si inspecta milimetru cu milimetru, Cerul si totul împrejurul lui.  
                   
....


Am luat ca exemplu acest panou solar si acest Soare, iar voi asezati cu ochii mintii dragilor, Soarele in mijlocul PANOULUI negru, si inchipuiti-va ca se învarte cu totul ,de la dreapta la stanga ,si strapunge norii cu RAZELE sale tăioase si orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, eu nu stiu ce este acest Modul si la ce foloseste.
Cert este că, el se află după nori, in mijlocul Cerului, ca si pe o alta planeta, si are un rol bine definit.
Acela de a inspecta totul în Cer, sub Cer, si în jurul său.
Daca voi aveti alte păreri, le astept cu mare interes si cu drag.
                                  Cu dragoste, Maria.   
   


                                                        

spectrál, -ă adj. (d. spectru; fr. spectral). Care seamănă a spectru, relativ la spectri: viziunĭ spectrale. Fiz. Relativ la spectru solar: analiză spectrală.
SPECTRÁL, -Ă, spectrali, -e, adj. 1. Care aparține spectrului (1), privitor la spectru; de culoarea spectrului; ca de spectru. ◊ Analiză spectrală = metodă de identificare a diferitelor elemente dintr-un corp cu ajutorul analizei spectrului luminii emise de corp. Instrument spectral = instrument optic folosit pentru a obține dispersarea unei radiații electromagnetice compuse în radiațiile monocromatice componente. 2. Cu aspect de fantomă; fantomatic. – Din fr. spectral.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu