marți, 11 noiembrie 2014

ENERGIA ELECTRICĂ !

     
                               8 Noiembrie 2014, ora 5,15 dimineaţa!

                                              Dragii mei, 

       În această dimineaţă de 8 noiembrie, o lumină ca un fulger , ma face ca sa tresalt pe pat, si astfel ma trezesc si văd cu ochii închişi, un Cer de noapte albastra si senină.
Sus in Cer dragiilor, văd ceva precum in aceste poze de mai jos. Erau multe, multe ,însirate sus in Cer,ca si pe o altă Planetă.
Aud un glas dragilor, care spune aşa :

                    "Energia Electrică!
                     În domeniul energiei  electrice !"
              ...
                
                   
Si văd sus în Cer, multi stâlpi de genul celor din pozele de mai sus.
De jos de pe Pământ, se ridicau spre Cer, la aceste obiecte ca in pozele de mai sus,multe fulgere de lumină albă, ca la un scurt circuit.
Deci, de la Pământ se ridicau neintrerupt fulgere de Lumină, până la acesti stâlpi în Cer, dinspre sud-est.
Asa ca in aceste poze:
                  ..

                         

Se formase o conexiune neintrerupta, intre Pământ si Cer, prin aceste fulgere de lumină ce ieseau din Pământ si se adunau în Cer.
Dragii mei, eu nu mă pricep la lucruri din domeniul energiei electrice.
Sunt sigură că printre voi, exista si oameni care lucreaza in domeniu, si care ar putea face o comparatie, intre ceea ce am vazut si scris eu, si uite asa ne vom lamuri cu totii.
               Cu dragoste, Maria 

7 comentarii:

  1. Nu cumva ati vazut antene HAARP? http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/23/haarp-acum-si-in-romania/
    In dobrogea Ioan Istrate " a vazut" cazand 2 bombe atomice Adamclisi si Cernavoda (probabil unitati americane http://ioanistrate.ro/un-nostradamus-modern-ioan-istrate-articol-preluat-din-ziarul-cadran-politic/ )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aratau ca niste Antene, ci erau ca niste sonde inalte, construite din bare de fier, se asemanau cu cele din puye. Or fi si Antene, nu ma pricep. Cert este ca faceau ca un scurt circuit cu Pământul. De la suprafata Pământului,se ridicau fulgere de lumina alb -albastra, si intrau in acei stalpi din fier foarte înalti, acolo sus in Cer.
      Era ca si cum, Pământul avea energie, iar acele obiecte sus in Cer, secau Pămantul de Energie, si o magazinau in ele, sus in Cer. Imi este greu de explicat, pentru ca totul se petrece cu fractiuni de secunda, si cand este ceva ce nu am mai văzut, atunci ma depăseste in a explica corect, exact asa cum mi s-a arătat. Ce se intampla atunci cand se face scurt circuit?
      Se face flama si se aude un zgomot, un pârăit. Asa se intampla si aici. Se auzea acel pârâit ca la un scur circuit, apoi fulgere de lumina alb-albastra, iseau din pământ si faceau legatura directa cu acei stalpi din bare de fier, ce se aflau sus in Cer.

      Ștergere
  2. stalpii erau orizontali sau verticali? Ar putea fi sonde spatiale. Am citit de asemenea, un articol in care se arata ca electronicele de azi, inclusiv cuptoarele cu micro-unde, preiau si potenteaza electricitatea atmosferica, astfel incat furtunile incarcate de electricitate (fulgere, trasnete) sunt potentate iar efectele electrice pot deveni de zeci de ori mai mari; fotografia pe care o aratau semana foarte tare cu cea pe care ati pus-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stalpii erau la vertical, si erau multi, unul langa altul, precum o livada cu pomi.

      Ștergere
  3. Mi se pare evident ca este inca unul dintre experimentele criminal ale celor care se cred stapanii lumii. Probabil ne asteapta furtuni cu descarcari electrice de neimaginat. Nu imi inchipui ca cineva grijuliu, ar fi pus paratrasnete care sa capteze pericolul electric.

    RăspundețiȘtergere
  4. bn ar fi sa se duca dracu astia cu electrica ca prea nea furat si ne fura pe fata daca se arde congelatoru din vina lor nu platesc,daca opreste curentu si se strica carnea nu platesc mai pune pe linga pretul kw si o gramada de taxe si mai face firma cu eoliene si panouri solare si din bani nostri lumea cumpara un produs de la ei si mai ia si bani in plus se gaseste in facturile de energie electrica o gramada motive sa ne ia bani mai multi alea sunt minciuni care le platim toti romani


    RăspundețiȘtergere
  5. DUMNEZEU Vrea sa credem cu toti in EL,pentru ca daca ne-am uni creierele noastre in aceasi credinza,adica in aceasi directie am elbera enegie care s-ar duce del la pamant pana la El.creierele noastre sunt formidabile,dar trebuie sa fie dezintoxicate de tot ce se manaca in zilele noastre si de tot ce se beatrebuie sa ajungem sa manam ce manaca npustnici si sa ben doar apa de izvor de munte.corpul nostru este un templu nu are nici nevoie sa beie nici sa manance,isi creia singur energia uitandu-se cu retina la soare si respirand profund si ritmat.dar nu vom putea experimenta niciodata cred noi aceste lucruri pntru ca este prea mult smog si aceste toxine trebuie eliminate cu apa.......Dumnezeu sa ne ajute pe toti

    RăspundețiȘtergere