marți, 21 octombrie 2014

VINE URAGANUL ! VINE IARNA MAI DEVREME !



                                              Dragii mei, 

Scriam nu cu prea mult timp în urmă, că iarna va veni mai devreme anul acesta. Mai scriam de valuri uriase, care inunda Pământul, de vartejuri, si iata ca din nefericire URAGANUL GONZALO, va ajunge si în România, incepând cu săptămâna viitoare. 
Scriam de curând de INUNDATII  GRAVE ! 
Urmează din nefericire, ca sa auzim si de acestea, daca URAGANUL vine cu violenta spre si in România. 

Uraganul Gonzalo se îndreaptă... | Obiectiv.info

www.obiectiv.info/uraganul-gonzalo-se-indreapta-spr...Translate this page
2 hours ago - Uraganul Gonzalo, care a provocat marţi moartea unei persoane în Marea Britanie, se îndreaptă ameninţător spre România. Un pieton a fost ...

Uraganul Gonzalo a lovit furios Marea Britanie: Doi oameni ...

www.publika.md/uraganul-gonzalo-a-lovit-furios-mar...Translate this page
2 hours ago - Doi oameni au murit, iar trei au fost răniţi după ce uraganul Gonzalo a lovit Marea Britanie. Furtuna a perturbat transporturile rutiere, aeriene şi ..

sâmbătă, 20 septembrie 2014


IARNA VA VENI MAI REPEDE , FAŢĂ DE ALŢI ANI !

                     19 - 20 Septembrie  2014 ,ora 1, 05  noaptea !

                                                                     Dragii mei,

Mă rugam la această oră , iar în timpul Rugăciunii aud dragii mei un glas ,care spune aşa :

         "După aceste condiţii , des va  veni  lacrimi !

                Lacrimile vor  veni  tot mai des ,
                              după aceste condiţii !"

Clipă în care fratilor, văd spre Est, o gradină, o curte a unui om, in care toate erau frumoase si verzi, iar zăpada a venit pe neasteptate şi a acoperit totul.
                                                                                    ..

Şi văd dragilor, un bărbat în curtea casei sale, este trist, si incearca să scuture cu mâna, zăpada de pe tot ce este verde în curtea casei sale. De pe pomi, de pe flori şi de peste toata vegetatia verde. Cu mâna scutura toate, ca sa cadă zăpada.

Dragii mei, in timp ce acel barbat scutura zăpada de pe flori, glasul spune din nou :

     "După aceste condiţii, des  va  veni lacrimi !"

Fratilor! Oare va veni Iarna mai devreme decît ar trebui ? Oare vom avea o iarna extrem de grea ? Sau după "aceste condiţii de iarnă, ",va veni vreun Război, sau cine mai stie ce calamitate ?
Eu nu stiu cum sa tâlcuiesc aceste cuvinte, dar cu siguranţă ceva rău se va întampla în iarna aceasta, sau după iarna aceasta! Ceva care ne va face sa plângem zilnic! 
Poate fi la noi în Ţară , sau poate fi în altă Ţară ! Nu am primit niciun Mesaj in acest sens.
Dar putem spune că...,vom trai si vom vedea.
Sa ne rugam dragii mei ,la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului, ca sa ne apere pe noi, pe Ţara noastra toată, şi pe toţi fraţii nostri din Lumea intreaga.
                                                              Cu dragoste, Maria

                                          

Uraganul Gonzalo se îndreaptă SPRE ROMÂNIA! - Reporter ...

www.reporterntv.ro/.../uraganul-gonzo-se-indreapta-s...Translate this page
6 hours ago - Un uragan puternic, care a ucis deja o persoană în insulele britanice, se îndrepată spre România! Este vorba de uraganul Gonzalo, care a

Uraganul Gonzalo a lovit Marea Britanie. Trei persoane au murit, iar peste 100 de zboruri de pe Heathrow au fost anulate

gonzalo
O femeie a murit la Londra zdrobita de un copac doborat de uraganul Gonzalo, care a perturbat transporturile rutiere, aeriene si feroviare marti, cand a afectat Marea Britanie, relateaza AFP, potrivit Mediafax
Insa numarul victimelor nu se opreste aici.
Un barbat din localitatea Essex, din Marea Britanie, a sfarsit strivit de masina pe care o repara atunci cand o rafala puternica de vant a dezechilibrat camioneta, care a picat peste el.
Si un alt barbat in varsta de 63 de ani a murit dupa ce masina la volanul careia se afla a fost luata pe sus de vantul puternic si izbita de un pod, in zona Merseyside, Marea Britanie.
Serviciile de interventie nu au putut face altceva decat sa constate decesul femeii, care a devenit astfel victima acestei prime furtuni hibernale, atunci cand au ajuns la fata locului, intr-un cartier monden din sud-vestul Londrei.
Pe aeroportul londonez Heathrow, cel mai important din tara, au fost anulate aproximativ 110 zboruri, in timp ce numeroase trenuri inregistrau intarzieri in sudul Angliei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu