vineri, 3 octombrie 2014

MAICA DOMNULUI ÎMPĂRĂTEASĂ , ÎN CAMERA MEA !

                                         2 Octombrie 2014 ora 7,10 dimineaţa !

                                                                Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă când m-am trezit ,văd liber , sub plafonul camerei mele, deasupra patului meu, o umbră densa ce pâlpâie continuu.
Închid ochii, căci eu asa văd cel mai bine, si astfel dragilor, văd un nor de culoarea Cerului senin, un nor bleu strălucitor,iar în acest nor fratilor, stă MAICA  DOMNULUI  cu veşminte ca de Soare, si cu O Coroana de aur pe cap ,foarte frumoasa si extrem de strălucitoare.


În faţa Maicii Domnului cu Pruncul Iisus în braţe, erau două  Potire  Sfinte, ca din aur !
Amândouă fratilor, straluceau precum Soarele pe Cer.

                                                                                                                                                                                                         
 Priveam cu uimire mare la Împărăteasa Cerului si a Pământului, cum privea spre mine păcătoasa, apoi  norul bleu stralucitor, a început a se depărta cu tot cu Tronul Maicii Domnului si cu Maica Domnului pe Tron.
Maica Domnului fratilor, părea că veghease toată noaptea asupra mea, căci în momentul când m-am trezit ,mi-a zâmbit si a dispărut lent spre răsărit. 
Ce puteam sa mai zic, în faţa acestei mari Minuni? Cu lacrimi în ochi am multumit Prea Sfintei si Prea Curatei Fecioarei Maria, apoi cu mare dragoste, am notat toate câte am văzut.
Iar acum dragilor, tot cu mare dragoste, am scris aici şi pentru voi, pentru ca să credeţi că aşa s-a întâmplat ,şi ca să ne închinăm cu toţii Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu, care ne este grabnic ajutătore si rugatoare la Fiul Ei mult prea Iubit , şi Căreia să ne închinăm ,cu toata inima noastră, din tot sufletul nostru şi cu tot cugetul nostru, acum şi pururea şi-n vecii vecilor. AMIN !    
                                                              Cu dragoste, Maria         

Un comentariu: