vineri, 24 octombrie 2014

INCENDIUL S - A ADEVERIT DIN PĂCATE !

                                                            24  Octombrie  2014 !

                                Dragii mei,

Scriam în noaptea de 7 Octombrie 2014, despre o bifurcatie de drumuri, si despre UN  INCENDIU violent ,pe partea dreapta cu mult fum negru şi înecăcios si cu flacari mari şi roşii.
Şi iată fratilor, că ceea ce vazusem este exact cumplitul accident a 3 masini, in care au murit 3 oameni si alti multi raniti.
Ciocnirea celor 3 masini,m au provocat un incendiu violent, iar cei 3 oameni au ars de vii.
Mi-as fi dorit din toata inima ca sa nu am dreptate, ca sa nu se adevereasca; dar din nefericire, nu este cum vreau eu, ci cum voieste Bunul Dumnezeu.
El hotaraste cand si cum, vom sfarsi în aceasta viaţă fiecare dintre noi.

Accident GRAV pe E85: Trei persoane au murit CARBONIZATE

Publicat: (acum 2 ore) // Actualizat: (acum 30 min) // Sursa: romaniatv.net
Trei persoane au murit carbonizate, iar o a alta este în stare gravă ca urmare a unui accident de circulaţie produs vineri pe E85 / DN2, la ieşira din Râmnicu Sărat spre Buzău. 

Circulaţia pe E85 a fost blocată vineri pe ambele sensuri, în zona Oreavu, la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Buzău. Un autoturism Dacia Logan, o autoutilitară şi un TIR s-au ciocnit, în jurul orei 14.00. În urma impactului, acestea au luat foc. La locul tragediei au venit echipele de salvare şi intervenţie pentru descarcerare, precum şi Poliţia.
Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta a fost grav rănită.
Citeşte şi Accident grav în Buzău între o maşină şi un autotren: O persoană a murit
  1. RomaniaTV.net ‎- 8 minutes ago
    Accident foarte grav vineri după amiază la Râmnicu Sărat. Trei autoturisme s-au ciocnit, iar trei pasageri au murit arşi de vii.
                

Publicat: (acum 13 min) // Actualizat: (acum un min) // Sursa: romaniatv.net

Accident foarte grav vineri după amiază la Râmnicu Sărat. Trei autoturisme s-au ciocnit, iar trei pasageri au murit arşi de vii. 
Un accident teribil în care au fost implicate trei maşini s-a produs, vineri, pe drumul european E85. Trei maşini au intrat în coliziune, fiind vorba despre un autoturism, o dubă de marfă şi un TIR. Trei persoane aflate în cele trei maşini au murit carbonizate.
Autoturismul a ars în totalitate, cabina TIR-ului a luat foc, la fel şi cea a dubei de marfă.
Circulaţia pe E85 a fost blocată pe ambele sensuri. Tragedia s-a produs în dreptul localităţii Oravu, din Râmnicu Sărat.La locul tragediei au venit echipele de salvare şi intervenţie pentru descarcerare, precum şi Poliţia.
Citeşte şi Accident grav în Buzău între o maşină şi un autotren: O persoană a murit
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (14:00), în judeţul Buzău, pe DN2(E85), la ieşirea din Râmnicu Sărat către Buzău, se circulă pe părţile laterale ale drumului, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, acestea au luat foc. Conform primelor informaţii primite de la faţa locului, trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/accident-grav-trei-persoane-au-murit-carbonizate_179024.html#ixzz3H3rP0fe7

 

marți, 7 octombrie 2014

UN INCENDIU MARE, CU MULT FUM NEGRU PE O STRADA CA DE PĂDURE !

                                Noapte de 6 - 7 octombrie 2014, ora 0,12 !

         În timp ce scriam la articolul anterior, văd dragii mei, de parcă as fi avut un ochi şi-n ceafă, văd o bifurcatie de drumuri, spre sud -est !
Pe partea dreaptă a şoselei asfaltate, văd Un Incendiu extrem de violent ,cu mult fum negru !
                        
De o parte si de alta a strazii, era multa verdeata, ca si cum ar fi fost o zonă de munte, sau o mică pădurice. 
Dragii mei, veti vedea că nu va trece prea mult timp si vom auzi de acest Incendiu violent si cu mult fum negru, care se înălţa cu repeziciune.
Ce ardea acolo, nu stiu sa va spun, dar vom afla împreună din nefericire.
                                       Cu dragoste, Maria  

                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu