vineri, 17 octombrie 2014

DOUĂ INCENDII FOARTE MARI !

                                   17 Octombrie 2014,ora 15,45 !

                                                Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe Blog, văd ca şi cum aş fi avut un ochi la ceafă, văd spre Nord, un cartier de locuinţe  în mijlocul cărora a izbucnit Un mare Incendiu.
Flăcări mari şi roşii, împreună cu fumul negru extrem de dens, se ridicau de cîţiva metri spre Cer.
                       
                                            
Dragilor, din păcate vom auzi de un asemenea Incendiu violent. Eu nu stiu locul si ziua când va avea loc, dar stiu ca asa va fi.
La scurt timp dragilor, văd un alt INCENDIU mare, spre Sud.
O strada asfaltata, iar pe partea dreaptă ardea ceva cu flăcări mari si cu mult fum negru dens. 
Probabil vreo maşină!  
                                
Din păcate dragii mei, vom auzi de aceste două mari Incendii, dar sa sperăm că nu vor fi si victime omenesti.
                                          Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Draga Maria,de ceva timp ma tot gandesc daca Sa scriu sau nu ceva referitor la mesajul tau cu apa infestata,initial m-am gandit ca erea referiror la solutia cu care se spalau medicii la spitale dar,un raspuns al baietelului meu de asta seara cand i-am zis Sa nu Bea apa de la chiuveta ca e infectata,m-a uimit,zice n-au CE sa- mi faca gonghitele decat daca ajung in creier atunci ma controleaza.Zic,ceprostie spui acolo ,pui.zice:N-UI nici o prostie mami .foarte serios..si pt ca la servici la un moment am avut problemse eream singura care credeam ca simt ca ceva ma pisca PE picioare,am aflat apoi ca SI alte colege au aceiasi problema parchetul se stethe cu apa rece fara detergenti..am inceput Sa ma imbrac in slb SI am observat cum PE haine se aseaza mici ganganii cat varfil de ac ...
    ceva CE pisca.am inceput Sa pun SI acasa cearsafuri albe PE pat sau PE fotolii apar mereuaspir,stergdegeaba, ori este SI aerul contaminat nu doar apa,ori prin faptul ca ploua SI II aducem PE haine PE incaltari.....nu stiu.Am facut experiment cand calc rufele Sa pun un servet alb....apar mici.....punctenegre....,ceva este pt ca azi imi zicea o doamna ca are acest sentiment de mancarime de la hainele colorate.toti le spalam cu apa calda 30 gr nimic nu moare decat la fierbere de 90 gr CAm avut un sentiment ciudat cand am vazut masinile ca niste cisterne la Timisoara care pompau ceva in pamant,vezi tu ca fac prospectiuni......oare II verifica cineva CE fac CE introduc in pamant.Cred ca Bunul Dumnezeu nu degeaba te-a avertizat.ceve este nu stiu cetrebuie facut.

    RăspundețiȘtergere