vineri, 19 septembrie 2014

UN OZN SPION , CU ALTFEL DE EXTRATERESTRI !

                                     23 August 2003, ora 23,32 !

         Abia mă băgasem în pat dragilor, am închis ochii şi astfel văd fratilor spre Răsărit ,O Lumină albă strălucitoare, densa ca un abur.
Lumina aceasta dragii mei, se ridica de pe pământ , la poalele Cerului ,dinspre Răsărit ,având o formă imensă ,ca o jumătate de Cerc plin, sau mai bine spus, precum ar fi jumătate din Lună ,dar O Lună imens de mare.
Asa precum răsare Soarele, si îl vedem cum se ridică bucăţică cu bucăţică, tot asa a apărut si acest OZN imens , din lumina alba stralucitoare si foarte densă.
                             
                                                ....

Acel  OZN fratilor, era precum acest rasarit de Soare, doar că era imens ca si mărime, dar se ridicase tot de acolo de unde Soarele răsare.
Deci ,jos pe Pământ, în mijlocul acestei jumătăti de roată din lumina alba stralucitoare, privesc spre  o  adevărată familie de Extraterestri. 
Acesti Extraterestri erau altfel decât cei despre care, am scris până acum. 
Adultii erau mai înalţi decât noi; până la 2 metri înălţime.
Erau 5 Extraterestri ! În mijloc stătea cel mai înalt, în dreapta lui, era un altul cu un cap mai jos; în stânga celui mai inalt, mai era un altul ca un adolescent, iar în faţa acestor trei adulti , erau alti doi mai mici, care nu aveau mai mult de 1,20 m.

Toţi Extraterestrii ,erau gri-cenuşiu închis; mai precis de culoarea cimentului cenusiu, sub forma de praf.   
Capul Extraterestrilor era oval, alungit ca si la ceilalti despre care am mai scris. Nu aveau gură ,sau nas ;si nici acea dungă în relief care le desparte fruntea in două ,de sus până la bărbia care le lipseste.   
                                     ..

Ochii lor dragii mei, nu erau oblici, ci erau negri si rotunzi, cu o luminiţă roşie in mijlocul lor, cum este la noi Irisul ,doar ca la noi este negru..
Luminile roşii din ochii lor, se roteau continuu, de la stânga la dreapta. Iar pe cap, acest soi de Extraterestri ,aveau două antene ! Asa cum stau la pisici urechile ridicate, tot asa aveau si Extraterestrii ,doua Antene lungi de până la 3o-40 cm ! 
                           ....
O Antena (un fir ) in stânga pe craniu, şi altul in dreapta . Acestea erau diferite ca si mărime, după inaltimea fiecarui Extraterestru. Cel mai înalt ,avea cele mai mari antene, la cei doi mai mici din faţa lor ,abia se observau ,erau micute ca niste corniţe.
La Extraterestrul care era cu un cap mai jos decat cela mai inalt, a început a i se învârti capul  ca o morisca, sau precum roata la o masina in mers. Acest Extraterestru ,îşi ridică braţele sale foarte lungi şi îşi prinde cu ele capul ,care era in continua învârtire. Si-l prinde bine, îl apasa în jos, îl roteste cu bratele-i odată la stânga şi încă o dată la dreapta, după care îşi coboară bratele lungi, iar capul i se opreste din rotire. 
Umerii lor, braţele lor, erau într-o continuă miscare de rotire.
Dragii mei, acesti 5 Extraterestri, cand au apărut brusc, erau foarte atenţi în jurul lor, inspectau tot şi toate. Antenele lor de pe cap, aveau un rol foarte important pentru ei; acela de a receptiona totul. Apoi ,acela căruia i se invartea capul ca o rotita, nu era întamplator ,ci era planificat ca sa se intample asa.
Acesti Extraterestri, păreau ca atunci sosise pe Planeta Pământ, de pe un alt Tărâm.
Mă vedeau, si mă priveau intens, şi chiar am auzit un glas care mi-a spus aşa :
                       " Aici !
          Aici un OZN , care vizează anturajul "!

Iar ceea ce am auzit, o forţă nevăzută  îmi scrie pe un caiet pe care ,deja erau foarte multe notiţe pe el.
Imi scrie cu litere normale, cu litere de mână scrise cu negru, asa precum am citat mai sus, si voi reda aici :
                          "Aici !
                           Un OZN , care vizează anturajul ! "  

Imi aduce caietul de dimensiuni mici, chiar in faţa mea, in aer, sub un Cer ca un amurg, si vad clar scris, precum am citat mai sus.

După cum vedeti dragilor, Extraterestrii exista, si ne vizitează foarte des. Asa cum si oamenii sunt de mai multe naţii si culori ale pielii, tot asa , si Extraterestrii sunt de mai multe soiuri. 
Să nu vă îndoiti fratilor de existenţa Extraterestrilor! Noi nu suntem singuri în acest Univers ! 
Am mai spus-o şi o mai spun :
Extraterestrii  ne vor salva Planeta Pământ de la autodistrugere !
Să nu-i mai blamăm, sa nu le mai spunem că sunt draci, sau şi mai mult, sa spunem ca ei nu ar exista. Exista ! Eu sunt O DOVADĂ VIE, care va marturiseste Existenta Extraterestrilor ,si tot ce Bunul Dumnezeu îmi arată !  
                                      Cu dragoste, ca întotdeauna,
                                                                      Maria. 

       

Un comentariu: