vineri, 22 august 2014

ŞI AVIOANELE AU CĂZUT ,DUPĂ 4 ZILE !

                                                         Dragii mei,

Scriam în noaptea de 14 spre 15 august 2014, cu titlul :

Va mai cădea un Avion, şi iată dragilor că nu a căzut numai unul, ci două avioane la numai 4 zile de când am văzut.
În aer, la mare distanţă cum vedeam eu, am văzut doar UN  AVION de culoare deschisă, si scriam in articol ca am văzut O LUMINA argintie ,sus acolo în aer, ca la O  EXPLOZIE mai mică!
Si că Avionul a fost luminat foarte puternic acolo sus, după care cădea ca un bolovan.
Citiţi articolul care este mai jos.
Acea Lumina  foarte puternică fratilor, acea EXPLOZIE mai mică despre care scriam, s-a produs în timpul ciocnirii celor două Avioane de dimensiuni mici, aşa cum am scris si în articolul de mai jos. Şi mai spuneam că ,Avionul părea să fie de mici dimensiuni ,şi că zbura de la Vest la Est.
Dar mai bine vă las pe voi dragii mei, ca sa va convingeti de adevar.

video) Două avioane s-au ciocnit în aer, dar toţi pasagerii au scăpat miraculos


(video) Două avioane s-au ciocnit în aer, dar toţi pasagerii au scăpat miraculos
Foto: captură video
Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, zilele trecute, în SUA, însă toţi cei aflaţi la bord au scăpat în mod miraculos. Aparatele erau folosite pentru sărituri cu paraşuta. Unul dintre cei aflaţi la bord a reuşit să filmeze incidentul cu camera montată pe cască. Înregistrarea a fost prezentată deNBC News, scrie gandul.info. Toate cele nouă persoane implicaţe în accident erau skydiveri cu experienţă, fapt care le-a permis să scape cu viaţă.
Pilotul avionul avariat mai grav a scăpat şi el pentru că avea la dispoziţie o paraşută. Celălalt avion a reuşit să aterizeze.
http://unimedia.info/stiri/video-doua-avioane-s-au-ciocnit-in-aer--dar-toti-pasagerii-au-scapat-miraculos-

Două avioane de vânătoare s-au ciocnit şi s-au prăbuşit, în Italia: Patru militari sunt dați dispăruți

Un articol de: B1.ro | 19 Aug 2014, 22:43
Foto: chroniclelive.co.uk
Două avioane de vânătoare ale Forţelor aeriene italiene au intrat în coliziune, marţi după-amiază, şi s-au prăbuşit în centrul Italiei, patru militari fiind daţi dispăruţi, anunţă Ministerul italian al Apărării, potrivit theguardian.com.

Avioanele, care în total aveau la bord patru persoane, s-au prăbușit într-o zonă de deal, împădurită, luând foc la impactul cu solul.

Până în prezent nu se știe dacă cei membrii echipajelor au reușit să se catapulteze, fiind căutați de echipele de salvare.

"Aviaţia militară confirmă că două avioane de tip Tornado care efectuau o misiune de antrenament au fost implicate într-un incident aerian. Elicoptere de intervenţie şi avioane de recunoaştere au fost trimise în zonă, precum şi specialişti", se arată într-un comunicat oficial.

Potrivit presei italiene, cei patru membri ai echipajelor avioanelor prăbuşite în zona Ascoli Piceno (regiunea Marche) sunt dispăruţi.

vineri, 15 august 2014

VA MAI CĂDEA UN AVION !

                                                     Noapte de 14-15 August 2014 ,ora 0,50 !

Dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, văd cât ai clipi , văd pe Cer, O Lumină albă -argintie, ca la o Explozie mai mică, apoi văd cum UN  AVION, de culoare deschisa, alb spre bleu, care zbura de la Vest la Est,după ce acolo sus, a fost luminat foarte puternic, pe un Cer de ziuă, apoi cade ca un bolovan, cu mare viteză cu botul spre pământ.
Dragii mei, eu nu stiu cât de mare era Avionul,l-am văzut de la distanţă mare, nu stiu nici locul unde va cădea, dar nici ziua.
Ceea ce stiu dragii mei, este ca vom auzi din păcate ,de prăbusirea unui Avion, poate fi chiar de mici dimensiuni.
                                     Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu