miercuri, 23 iulie 2014

ŞI IAR S - A ADEVERIT ! INUNDAŢII ,PLOI , FURTUNI ŞI VIJELII !


                                                     23 Iulie  2014 !

Şi din nefericire, INUNDATIILE  şi FURTUNILE ,fac ravagii în toată Ţara, aşa cum scriam şi in noaptea de 20 iulie, şi astă noapte ! 
Citiţi dragii mei, si vedeţi ce se intampla din pricina ploilor torentiale !

miercuri, 23 iulie 2014

INUNDATIILE ISI VOR FACE APARITIA !

                                    21 - 22 Iulie  2014 ,ora 0,40 !


Dragii mei , in timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi se închid fără voia mea, si astfel văd un Cer de noapte, şi pe Cer ăd multe Fulgere continuie, spre răsărit .vad aceste fulgere. 
Apoi aud un glas ce parca era împăcat cu sine şi care zice aşa :

                 "Ba bine ! 
              Dacă vine apa mare, asta este "!
 Clipă  în care dragilor ,văd spre nord -est , O  Apă mare mâloasa si învolburată , ce mătura totul în calea ei.
Din nefericire dragilor, vom auzi din nou de Inundatii si de toate câte lasă acestea în urma lor, pe unde au trecut.  
Oricât de mult am suferi dragii mei, să nu deznădăjduim , ci sa avem neclintita Credinţă şi Dragoste în Dumnezeu şi Maica Domnului. Să nu ne urâm Aproapele, ci să-l iubim ca pe noi înşine.
Căci ,cum am putea spune că ,ÎL iubim pe Dumnezeu, daca noi  urâm  pe Aproapele nostru ? 
Să dăruim Dragoste si duşmanului nostru, căci asa este scris : Iubeste  pe Aproapele tău, ca pe tine însuţi ! 
                                      Cu dragoste, Maria. 
 

Inundaţii violente în Bacău | Observator.tv

observator.tv/.../inundatii-violente-in-bacau-130965.h...Translate this page
Două sute de gospodării au fost inundate. O bătrână de 85 de ani se ... 23 IULIE 2014 • 06:42 ... Taguri : social bacau apa ploaie inundatii casa codul gal

                         
Dupa ploi, vin viiturile: Coduri galben si portocaliu de inundatii in mai multe judete (Video)

Dupa ploi, vin viiturile: Coduri galben si portocaliu de inundatii in mai multe judete (Video)

Hidrologii au emis, miercuri, un cod galben si un cod portocaliu de inundatii pentru mai multe zone ale tarii.

Astfel, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a anuntat ca in mai multe judete se vor inregistra scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri, precum si cu depasiri ale cotelro de atentie si inundatie.

Codul galben intra in vigoare miercuri, la ora 13.00, si se incheie joi, la aceeasi ora, vizand raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur superior, Lapus (judetele Maramures si Satu Mare), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Crasna superioara si mijlocie (judetele Salaj si Satu Mare), Crisul Negru (judetul Bihor), Crisul Alb superior (judetele Hunedoara si Arad), Bega, Timis superior, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna (judetele Timis si Caras-Severin), Mures superior (judetul Harghita) si unii afluenti ai sai din judetul Hunedoara.

Sunt afectate, de asemenea, raurile din bazinul Olt superior si afluentii sai din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu si Valcea, Vedea-bazin superior amonte s.h. Valeni si afluentii sai (judetele Arges, Olt si Teleorman), Arges superior si afluentii sai din judetele Arges si Dambovita, Ialomita superioara (judetul Dambovita), Prahova si afluentii sai (judetul Prahova), Buzau si afluentii sai din judetele Covasna si Buzau, Rm.Sarat, Putna (judetul Vrancea si Buzau), Barlad (judetele Iasi... mai mult

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 12:26
Alte articole despre: cod galben

Bilanțul furtunilor: oameni luați de viitură, păduri distruse și gospodării inundate

Bilanțul furtunilor: oameni luați de viitură, păduri distruse și gospodării inundate
Prăpăd în mai multe județe din țară în urma furtunilor puternice și a ploilor torențiale din ultimele ore. Într-o localitate din județul Bacău, doi bărbați și o femeie au fost salvați de pompieri, după ce au fost luați de o viitură. Și în județele Dâmbovița și Hunedoara au fost probleme.
Zeci de gospodării au fost inundate, după ce apa a năvălit în curțile oamenilor și a distrus totul în calea ei. În județul Harghita patru grajduri au luat foc după ce au fost lovite de trăsnet,  iar la Reșița o familie a rămas pe drumuri după ce zidul casei s-a prăbușit în toiul nopții.
O furtună cu aspect de tornadă a doborât o pădure întreagă din Suceava. 55 de hectare au fost puse la pământ în câteva minute, iar mai multe drumuri au fost blocate. Avertizarea cod galben de ploi și furtuni expiră astăzi la ora 22.00. Vizate sunt 27 de județe din țar



duminică, 20 iulie 2014

INUNDATII , PLOI SI FURTUNI VIOLENTE !

                           Zori de 20 Iulie 2014,ora 3,40 
                                           Dragii mei,
În timp ce scriam aici pe Blog, vad cu ochii închişi Cerul ca de noapte, si pe Cer ,vad numai fulgere dese si mari.
Apoi spre Est ,vad o strada plina de apă mâloasa, maronie, si in mijlocul acestei ape mâloase se aflau 4 barbati POMPIERI, cu veste portocalii, care priveau cu uimire în jurul lor. 
Aud un glas, care spune doar un singur Cuvant :

                         "După.."!

Şi într-adevar , era dezolant ! Niciun om, nicio suflare, niciun animăluţ ! Părea că îi luase apa pe toţi ,iar acum POMPIERII , venisera ca sa mai salveze pe cate cineva, dar nu vedeam decat pe ei, si strada plina cu apa mâlosa.
POMPIERII, stateau uimiti în mijlocul apei mâloase şi priveau cu mare uimire in jurul lor, pentru ca era prea liniste si nicio miscare.
Dragii mei, din neferecire, vom fi martori la o asemenea Catastrofa. Cand si unde va fi, nu mi-a fost descoperit. Sa ne rugam fratilor, pentru PACEA LUMII intregi, si pentru ca DUMNEZEU sa nu-si intoarca faţa SA ,de la noi robii Săi.
                                      Cu dragoste, 
                                                           Maria.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu