miercuri, 23 iulie 2014

S - A ADEVERIT !!! DOUĂ AVIOANE , AU FOST DOBORÂTE DE RACHETELE DESPRE CARE SCRIAM ASTĂ NOAPTE , LA ORA O,10 MINUTE !

                                                         23 Iulie  2014 , ora 15,35 !

Dragii mei, am primit un comentariu de la un cititor, il puteti citi si voi la rubrica respectiva, si in care Comentariu imi spunea că DOUĂ  AVIOANE militare, au fost doborate tot acolo unde a fost doborat Avionul cu cei 300 de pasageri la bord.
Am multumit acelui cititor, am cautat pe net, si iata dragilor, cu uimire si cu lacrimi vă spun, iata  MOMENTUL  ADEVĂRULUI !
Cititi si voi informatiile, apoi comparati, cu ceea ce eu am scris asta noapte, in articolul cu titlul :

"Două Rachete sol-aer, vor fi lansate dinspre Est "!

În acest articol pe care îl găsiti mai jos,l-am copiat si l-am postat mai jos, veti vedea că am scris că, vom auzi de o altă Tragedie cumplită !
Şi iată dovada, din nefericire !  
 

Anunţ de ultimă oră! Alte două avioane au fost doborâte, în Ucraina

Actualitate / 23 Iul 2014 / 15:11
Alte două avione au fost doborâte astăzi, în Ucraina, de separatiştii pro-ruşi. Cele două aeronave nu erau de civili, ci de luptă şi aparţineau armatei ucrainene.
Totul a avut loc în regiunea Lisiciansk. Potrivit primelor informaţii se pare că piloţii au reuşit să se catapulteze. Autorităţile nu au confirmat că cele două persoane ar mai fi în viaţă.
"Două avioane de vânătoare au fost doborâte miercuri, în estul Ucrainei", a declarat Oleksi Dmitraşkovski, purtătorul de cuvânt al Statului Major al operaţiunii militare ucrainene, potrivit rtv.net. Cele două avioane sunt de tip Sukhoi-25 şi au fost doborâte în regiunea Saur-Moghila, o colină strategică din regiunea Doneţk.
În urmă cu şase zile un avion cu civili a fost doborât pe teritoriul Ucrainei. În tragicul accident 298 de persoane şi-au pierdut viaţa. Trupurile pasagerilor sunt transportate chiar astăzi spre casele familiilor lor
                  

DOUĂ AVIOANE au fost doborâte în Ucraina - RomaniaTV.net

www.romaniatv.net/doua-avioane-au-fost-doborate-in...Translate this page
26 mins ago - Separatiştii pro-ruşi au doborât două avioane de vânătoare în Ucraina. ... Armata ucraineană câştigă teren la Doneţk, în estul Ucrainei, unde

<a href='http://x.cel.ro/www/delivery/ck.php?n=a54d233f&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://x.cel.ro/www/delivery/avw.php?zoneid=3&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&n=a54d233f' border='0' alt='' /></a>

Internaţional

NEWS ALERT. RĂZBOIUL DIN UCRAINA. Două avioane militare au fost DOBORÂTE de separatiștii pro-ruși din Est

Autor: Simona Mătieș | miercuri, 23 iulie 2014 | 2 Comentarii | 1177 Vizualizari
Armata ucraineană câştigă teren la Doneţk, în estul Ucrainei, unde rebelii pro-ruşi îşi părăsesc poziţiile de la periferia oraşului, retrăgându-se spre centrul acestei capitale regionale din Est.

UPDATE ora 14.45: Două avioane militare ucrainene au fost doborâte de rebeli, potrivit Reuters, care citează un purtător de cuvânt al armatei.
Conform The Guardian, cele două aparate ar fi fost doborâte lângă Savur Mogila, în Estul Ucrainei.
Insurgenții se retrag de la periferia orașului Donețk
Insurgenţii, care doresc independenţa Donbasului de Kiev, au săpat tranşee în centrul oraşului, în special în apropiere de principala universitate, unde s-au cazat în căminele studenţeşti, după cum a declarat, azi, pentru Reuters, un militar ucrainean, scrie Agerpres.
Forţele ucrainene continuă ofensiva pentru recucerirea celor două capitale regionale Lugansk şi Doneţk, principalele fiefuri ale insurgenţilor, unde aceştia s-au retras, preluând treptat controlul asupra localităţilor şi suburbiilor.
„În Doneţk, ei şi-au abandonat în masă poziţiile şi s-au retras în partea centrală a oraşului”, au declarat reprezentanţi ai cartierului general al „operaţiunii antiteroriste”,  aşa cum numeşte Kievul operaţiunea specială împotriva insurecţiei proruse din sud-estul ţării.

Astfel de mişcări ar putea sugera panică şi încercarea de a părăsi zona de ostilităţi, au spus ei.
Locuitori ai Doneţkului declară că oraşul a fost bombardat în cursul nopţii de marţi spre miercuri, iar un obuz a lovit o uzină chimică, provocând un incendiu.
Lupte grele s-au dat şi la Snejnoe, în zona în care la 17 iulie s-a prăbuşit avionul malaezian, cu 298 de persoane la bord, lovit foarte probabil de o rachetă sol-aer.
Rebelii au declarat că au doborât, miercuri, în aceeaşi zonă un avion militar ucrainean, după cum relatează RIA Novosti.
Miliţiile separatiste au recunoscut că au abandonat trei localităţi pe care le ocupau, precum şi zona aeroportului din Doneţk, în faţa ofensivei armatei ucrainene, şi s-au repliat în alte trei localităţi la sud-est de oraş, conform RIA Novosti.

Cele mai comentate:

+Baie de SÂNGE la Kiev. Peste 100 de MORȚI și sute de RĂNIȚI. Ianukovici e de acord cu alegeri anticipate în 2014| LIVE VIDEO
+Dmitri Rogozin avertizează România: ”Vă vom explica în curând ce credem despre voi”
+EDITORIALUL EVZ. Scârba care ne dizolvă ţara 

 

miercuri, 23 iulie 2014

DOUĂ RACHETE SOL - AER , VOR FI LANSATE DINSPRE EST !

                               Noapte de 22- 23  Iulie  2014, ora 0,10 !

Dragilor, dacă la AVIONUL doborât în Ucraina, spuneam ca nu am văzut nimic de la sol, ci doar o explozie deasupra Avionului, iata că acum în această noapte, in timp ce scriam pe Blog, ochii mi s-au închis o clipă, si vedeam spre Est , un Cer ca un amurg, si cum de jos de la Pământ, Două Rachete au fost trase de la sol, în aer ,precum aceasta din poză.
                                      
                                                          .......................

Am văzut cu ochii închişi ,cum prima urca în înaltul Cerului, apoi la cateva secunde, 3 - 4 secunde , o altă RACHETA sol-aer era trasa exact în acea directie ca si prima.
Nu mi s-a arătat obiectivul de unde a pornit Racheta, ci doar momentul în care urca de jos de la pământ, sus în aer.
Prima RACHETA  lăsa în urma ei O  DÂRĂ  rozie, precum aceasta din poză, iar a doua, nu avea deloc dâra rozie,ci doar un fum alb-dens !
Dragii mei, după cum vedeţi ,aşa cum mi s-a arătat acum aceste RACHETE sol -aer, daca AVIONUL doborât in UCRAINA, ar fi fost doborât, tot de-o RACHETA  sol -aer, mi s-ar fi arătat.
Am mai spus-o şi o mai spun : AVIONUL cu 300 pageri ,a fost lovit de ceva, dar la partea de deasupra lui, în jumătatea  din spate.   
Absolut in niciun caz, AVIONUL nu a fost lovit în burta lui, ci pe deasupra lui. Întâi am auzit bubuitura înfundată , apoi AVIONUL a făcut explozie deasupra lui, la jumătatea din spate.
Ce va fi cu aceste DOUĂ  RACHTE, câte vieti vor mai curma, numai DUMNEZEU ştie.
Cert este însă, că vom auzi de o altă tragedie cumplită.
Să avem grijă dragii mei, ca toate aceste nedreptăţi, toate aceste tragedii ,să nu ne îndepărteze de DUMNEZEU. Ci să fim uniţi, si sa nu ne pierdem Credinţa şi Nădejdea în Dumnezeu şi-n Maica Domnului ,căci vor veni si vremuri mai bune, pentru oamenii cu sufletul bun si plin de Dragoste si Credinţă.
                                       Cu dragoste, MARIA.   .

2 comentarii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu