duminică, 20 iulie 2014

MAREA MINUNE DIN CAMERA MEA ! INIMA STEMEI ROMÂNIEI , ERA CĂNDELUŢA MEA !


                           
                                    19  Iulie 2014 ,ora 7,42 dimineaţa !

                                             Dragii mei, 
Astăzi dimineaţă când m-am trezit, vedeam cu ochii închişi ,sub plafonul camerei mele , pe un Cer albastru violet , vedeam UN  MARE  VULTUR, precum acesta din poza de mai jos, care stralucea orbitor de tare, fiind ca si din Soare rupt si orientat cu fata spre rasarit. Era doar la 2 m distanta de mine.
M-am bucurat enorm de tare, văzând in camera mea, UN  VULTUR ca de SOARE, asa precum STEMA  ROMÂNIEI , cu Sfanta Cruce in cioc şi care avea pe pieptul lui, acolo unde-i este inima, chiar Căndeluţa  din camera mea, care se aseamănă foarte mult cu aceasta din poza de mai jos,  doar că, a mea are păhăruţ cu ulei si fitil.
 CANDELUŢA aprinsă , si cu CHIPUL MAICII DOMNULUI  cu PRUNCUL  IISUS , deasupra flăcării Sfinte, ţinea loc de inimă, VULTURULUI  DE  AUR, care este Stema României.

                                                Era uimitor, uluitor, să privesc cu ochii închişi VULTURUL de Aur orbitor de stralucitor, cu SFANTA CĂNDELUŢĂ din mijlocul Sfintelor Icoane, din camera mea, ca si făcând parte din pieptul Vulturului.
Măicuţa Domnului , îmi zâmbea dumnezeiesc de frumos, din Sfanta Candela, a cărei veşminte roşii ,straluceau frumos pe pieptul ca de aur al Vulturului.
Rămăsesem fără cuvinte ! Inima VULTURULUI  de aur , era chiar Sfânta Căndeluţă a mea, care nu se stinge niciodată ! Arde zi şi noapte, cu ulei si fitil.
INIMA  STEMEI  ROMÂNIEI, era chiar SFANTA  CANDELA ,din camera mea ,din mijlocul Sfintelor Icoane, care nu se stinge niciodata.
Dragii mei, păstraţi şi voi vie , SFANTA CANDELA a inimii voastre, si aduceti SLAVA, LAUDA SI INCHINARE, LUI  DUMNEZEU  ŞI MAICII  DOMNULUI, si astfel veti dobandi un loc,în Împărăţia Lui Dumnezeu.
                                  Cu dragoste si pretuire,
                                                     Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu