sâmbătă, 26 iulie 2014

MALI ! RĂZBOI ÎN MALI !

                                       26 Iulie 2014 ,ora 8,30 dimineaţa !

Astăzi dimineaţă dragii mei, când m-am dat jos din pat, am auzit un glas, care striga pur şi simplu :

                 "Mali ! Război în Mali !
              Acest Război în Republica Mali....!"

Iar glasul nu a mai spus nimic. 
Dragii mei, eu stiam că în Mali, au fost tot felul de conflicte si războaie civile, dar după cum se vede din cuvintele de mai sus, se pare că, va reâncepe un adevărat Război în MALI.
Am găsit cate ceva despre Mali, si am adus aici mai jos, ca sa citiţi si voi dragilor. Apoi mai stim că, AVIONUL cu 116 pasageri care a căzut joi 24 iulie 2014, tot în MALI a căzut.
Să aibă oare vreo legatura cei care locuiesc în MALI,cu prăbuşirea acestui Avion ? Sau mai rău ar fi, ca să li se pună în cârcă prăbuşirea acestui Avion,pentru a arunca scânteia unui Război groaznic, pentru resursele naturale ce se găsesc acolo.Citiţi :

Conflictele civile nu sunt însă singura sursă de probleme pentru populația Republicii Central Africane. În ciuda abundenței de resurse naturale, dezvoltarea este împiedicată de poziția geografică a statului (fără ieșire la mare), lipsa de infrastructură, decizii economice neinspirate, precum și un nivel ridicat de corupție. Republica Central Africană supraviețuiește în principal din ajutoare internaționale și din exporturile limitate.
Viitorul Republicii Central Africane este încă incert. Rămâne de văzut dacă această asumare (neconstituțională) de putere va fi considerată legitimă, mai ales cu suspiciunile legate de membrii mișcării Seleka. Factorul care contribuie însă semnificativ la lipsa de credibilitate a mișcării Seleka este simplu fapt că aceasta nu pare să aibă o ideologie clară sau o agendă politică precisă, care să poată fi considerată o alternativă viabilă la guvernul lui Bozize.
Rămâne de văzut !
                                        Cu dragoste, Maria
  
  1. Realitatea ‎- 21 hours ago
    Ultimele informaţii arată că aparatul de zbor s-a prăbuşit în Mali. Oficialii algerieni au anunţat că aeronava, un MD-83, avea la bord 110 ...

                      


  1. Mali: un război de foarte departe care ne afectează direct ...

    Astăzi 25 Iulie 2014, Vineri - Ultima actualizare la 24 Iulie 2014 ... posibil ca militari români să fie trimişi în misiune în Mali, o ţară zguduită de un război civil. .... Republica Moldova ar putea beneficia de un grant de 20 de milioane de euro, din ...
  2. Război civil în Republica Central Africană | Geopolitics.ro

    geopolitics.ro/razboi-civil-in-republica-central-africana/Translate this page
    Apr 22, 2013 - Război civil în Republica Central Africană ... surse ce au finanțat și conflictele din Mali, Libia, Tunisia: Ciad și, foarte posibil, Al Qaeda.
  3. Ce planuri au francezii cu Mali? | VICE Romania

    www.vice.com/ro/read/ce-planuri-au-francezii-cu-maliTranslate this page
    Jan 29, 2013 - Intervenția actuală a francezilor în Mali s-ar putea justifica ușor ... Pare a fi începutul unui război lung și mizerabil, ca cel din ... În decembrie, soldații au fost trimiși în Republica Centrală Africană, .... 2014 Vice Media In

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu