vineri, 13 iunie 2014

ULUITOR ! S -A ADEVERIT BUDAPESTA SE INUNDĂ ! DUPĂ 7 LUNI DE ZILE , S -A ADEVERIT !


            13 Iunie  2014, ora 22,30 !
Dragii mei, citiţi şi voi ce scriam eu ,
în noiembrie 2012 , despre 
BUDAPESTA , şi ce s-a întâmplat
în iunie  2013 , în BUDAPESTA !
Pe atunci, nu stiam sa le selectez
prea mult informaţiile, le scriam
fără să le mai dezvolt.
Dar ,citiţi si vedeţi cum am început
art.si ce titlu i-am dat.

Şi scriam : 16 iulie 2012 ,ora 6 dim.

Budapesta se inundă de ploile  
torenţiale...., va primi ce niciodată
până acum..."!

Şi din păcate , iată DOVADA,
 după  7  luni !


sâmbătă, 24 noiembrie 2012

BUDAPESTA.....SE INUNDA ...

In 16 iulie 2012,la 6 dim, ma trezeste un glas, care striga tare asa: "BUDAPESTA,SE INUNDA DE PLOILE TORENTIALE...,VA PRIMI, CE NICIODATA PANA ACUM.....";Dragii mei, iata ce frumos, neasemuit de frumos, canta un glas in miez de noapte, cum numai un INGER, poate canta, citez:"S-A FACUT O PIATRA CURATA !PESTE PIATRA, PIATRA CURATITA ,SERAFIMII,SERAFIMII !PESTE PIATRA, PIATRA CURATITA, HERUVIMII, HERUVIMII."(si glasul dispare);dragii mei, v-ati convins, pana acum, ca eu nu am de unde sa iau aceste CUVINTE SFINTE? Si nici nu as indrazni, vreodata sa adug ceva de la mine, sau sa scriu din auzite; tot ce scriu, sunt traite si auzite de mine, cu VOIA LUI DUMNEZEU! Sa nu va indoiti, niciodata, de cele ce veti citi, scrise de mine, caci, eu sunt doar.....creionul, CUVINTELE ,SUNT DE LA DUMNEZEU! CREDETI NUMAI, SI VETI CASTIGA IMPARATIA CEREASCA! sau un alt glas spune:"EU AS FI VRUT ,SA CASTIGE,PAINELE SI ADEVARUL !",si glasul repeta de 3 ori,aceste cuvinte.sau alt glas, spune:"ACOLO SUS, VESNICII,AU DE LUCRU !',da, si acolo Sus, Sufletele noastre au de lucru, depinde,unde ajungem, in Rai sau in Iad. In noaptea de 8 aug.2012, in timp ce ma rugam, brusc, vad UN CER DE ZIUA, UN CER SENIN, SI PE CER, IN MIJLOCUL LUI, VAD CU FATA SPRE APUS,O LITERA MARE, DE LUMINA ALBA STRALUCITOARE, ACEASTA ERA : litera E. Sa fim buni, cu cei de langa noi, sa nu ne mandrim,cu stiinta noastra, caci nu este a noastra, ci a BUNULUI DUMNEZEU, fara EL, nimic nu suntem,iata ce spunea un GLAS din CER:"CAND ITI TREBUIE, TREBUIE SA TE COBORI,LA MINTEA CELUI DE LANGA TINE",(cat ADEVAR, nu-i asa?,dar noi, suntem prea mandri si orgoliosi, ca sa ne coboram si la mintea celui mai sarac cu Duhul, si acest Lucru, se SCRIE SUS IN CER, si vom da socoteala,fie in viata aceasta,sau in cealalta)




  • Budapestasub ape VIDEO - RomaniaTV.net


    www.romaniatv.net/situ-in-ungari
    te this page
    Situatie DRAMATICĂ în Ungaria: Budapestasub ape VIDEO. Publicat: Luni, 10 Iunie2013 10:09 // Actualizat: Luni, 10 Iunie 2013 10:49 // Sursa: RTV.net.

  • Inundatii dunare budapesta - Ziare.com

    www.ziare.com/articole/inundatii+dunare+budapesta

    Translate this page
    Dezastrul cauzat de Dunare in Europa Centrala (Galerie foto) - 09.06.2013 ... Inundatii in Europa: 11 morti, Praga sub ape, nivelul Dunarii la un nivel record - 05.06.2013 ... ar putea atinge un nivel-record si la Budapesta (Video) - 03.06.2013.
  • MARTOR OCULAR: Budapesta sub ape | REALITATEA .NET

    www.realitatea.net/martor-ocular-budapesta-sub-ape_...

    Translate this page
    MARTOR OCULAR: Budapesta sub ape. PUBLICAT. Miercuri, 12 Iunie 2013 09:21. ACTUALIZAT ... Vincenzo a montat camere video după ce a aflat că.
    You've visited this page 3 times. Last visit: 6/13/14
  • Situaţie DRAMATICĂ în Ungaria: Budapestasub ape

    www.replicaonline.ro/...budapesta-sub-ape.../media/

    Htc desire 500 nou-nout.achizitionat azi 23.12.2013. Azi 20:54 Htc desire 500 ... Situaţie DRAMATICĂ ...
  • Situaţie DRAMATICĂ în Ungaria: Budapestasub ape

    www.replicaonline.ro/situatie-dramatica-in-ungaria-bu...

    Translate this page
     Rating: 4.7 - ‎260 reviews
    Situaţie DRAMATICĂ în Ungaria: Budapestasub apeVideo10 jun 2013 ... Video13 jun 2014. Daraban, despre planurile CCINA · Video12 jun 2014.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu