duminică, 22 iunie 2014

REVIN PLOILE TORENŢIALE ŞI ÎN ROMÂNIA !!!

                         22 Iunie 2014 ,ora 3,20  zori !

                         Dragii mei, 
Eu ştiu că Meteorologii , spun că ploile se vor opri.
Eu însă doresc să vă spun că ,ploile în ROMÂNIA, vor începe din nou, şi va fi rupere de nori.
Astă noapte, când abia aţipisem ,O Lumină albă ca un fulger, mă cutremură şi mă trezeşte, şi astfel văd cu ochii închişi ,în curtea casei mele, cum ploua torenţial. Cum ar spune românul nostru, ploua cu bulbuci!
Pământul nu putea absorbi apa în acelaşi timp cu ploaia, atât de tare ploua .
Spumă făcea ploaia când cădea pe pământ, din pricina cantităţii prea mari ce cădea din Cer.
Dragii mei, ce putem face ?
Să fim mai buni, sa avem Credinţă şi Dragoste în suflet, să ajutăm pe cel sărac ,să îmbrăcăm pe cel gol, să hrănim pe cel flămând, să avem grijă de bătrânii noştri şi nu în ultimul rând, să nu ne mai ucidem pruncii nenăscuţi şi chiar născuţi.
De vom împlini toate acestea şi DUMNEZEU care este Bun şi Drept , Se va milostivi de noi şi ne va ajuta şi ierta de păcate.
Duminica, cei care nu avem serviciu şi putem, adica suntem sănătoşi, să nu mai stăm în pat sau prin pieţe şi târguri, ci pentru 2 ceasuri, să mergem în Sfanta Biserică , ca să aducem Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, închinare, cinste şi slavă, precum şi mulţumire pentru toate câte ne-a dăruit , în fiecare zi din viaţa noastră. Fără Dumnezeu, nu suntem absolut nimic! Suntem o fiinţă care face umbră degeaba pământului, dacă nu avem pe DUMNEZEU şi pe Maica Domnului în inimă şi-n suflet.
                             Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu