joi, 22 mai 2014

UN BEBELUŞ CU CĂPŞORUL ROŞU TRANSPARENT, PRECUM CRISTALUL !

                                      18 Decembrie  2008 ,ora 21,15 !

Mai sunt doar câteva zile şi vine Crăciunul. Iată sunt in camera mea, doar eu cu Dumnezeu şi Maica Domnului şi cu Sfinţii Săi .
Cu frica de a nu greşi întenţionat, cu Dragoste infinită,mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului.
Si pe la mijlocul Rugăciunii , O Lumina albă ,orbitor de strălucitoare ma face sa ma cutremur la propriu ,asa cum stăteam în genunchi.
Apoi,văd cu ochii închişi ,(care se închid instantaneu), văd înspre Apus , un Cer de noapte  albastru violet , şi la poalele acestui Cer la mică înălţime de Pământ, văd ceva ce m-a impresionat enorm.
Pe Bolta Cerească albastră violet ,apare ca o mică pânză (precum cea de păianjen ),formată numai din fire roşii de lumină.
Deci Cerul de noapte, care nu avea Lună ,ci avea la poalele lui, acea ţesătură de vinişoare roşii de lumină, foarte intens colorate în roşu, şi extrem de stralucitoare.
Asa cum sunt aceste Raze X din această Poză !
Razele erau roşii  ,precum cele din dreapta din poză, culoare şi format, chiar aşa arătau, numai că se intindeau pe o suprafaţă mai mare pe Cer, dar la vertical.

                              

Închipuiţi-vă fraţilor ,Cerul albastru violet catifelat la Apus, şi pe acest Cer, vedeţi un dreptunghi la vertical din firişoare roşii de lumină. Şi era mare, precum am vedea noi indeaproape 3 Sori aşezaţi unul lângă altul ,la vertical. Cam aceasta era mărimea aceste pânze din firişoare roşii de lumină.
Brusc ,de pe Pământ ca printr-un salt de pe arcuri, apare UN  BEBELUŞ, un copilaş cam la 1 an ca si varsta.
Copilaşul ,se apropie de Pânza de lumină roşie sub formă de firişoare, şi stă mai jos la baza ei.
În acest moment vedeam cum căpşorul copilaşului şi urechea lui au devenit roşii ca si culoare. Era un roşu foarte intens  şi transparent ca o sticlă.Vedeam prin căpşorul copilului şi în urechea lui stângă ,
precum vedem prin fereastră ! Căpşorul copilaşului era roşu intens precum un fier încins,cu firişoare roşii ca şi acelea din faţa lui.
Pânza cu firişoare roşii, avea rolul de a face transparent căpşorul acelui copilas.
                            

Aşa arăta căpşorul şi urechea copilaşului; mai transparent încă .
După doar 3 -4 secunde totul dispare precum am stinge un bec.
Dragilor , eu nu ştiu ce poate să însemne ceea ce mi s-a arătat, dar cine ştie ?  Poate cineva dintre voi , va şti să tâlcuiască această Taină.
                                    Cu dragoste, Maria 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu