luni, 12 mai 2014

PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA , ÎMPREUNĂ CU AL SĂU GUVERN , ÎŞI VOR TĂIA SINGURI ,CRACA DE SUB PICIOARE !

  P.S.  din 13 mai 2014 !
Se pare că...a şi început ceea ce scriam în articolul de mai jos !    
  • Întâlnire Traian Băsescu – Victor Ponta, la Cotroceni, pe ...

    ampress.ro › Știri
    Translate this page
    3 hours ago - Întâlnire Traian Băsescu – Victor Ponta, la Cotroceni, pe tema situaţiei din ... preşedintelui Traian Băsescu către Victor Ponta, potrivit rtv.net.

  •                         
         
                      HRISTOS  A  ÎNVIAT , dragilor !

    Aş dori dragilor, să vă spun aici nişte cuvinte, pe care le veţi ţine minte şi îmi veţi da dreptate atunci când se vor adeveri.
    Domnul Premier Victor Ponta şi Guvernul său, vor fi canalizaţi pe o pistă greşită.
    Primul Ministru, va lua nişte decizii greşite ! Iar ziua de 25 Mai  2014 ,în care ştim cu toţii că vor fi alegeri Euro parlamentare ,nu va fi deloc ,pe măsura aşteptărilor domnului Prim Ministru Victor Ponta !
    În concluzie, totul va părea că e cum nu se mai poate de bine şi frumos, şi într-o clipă speranţele lor se vor spulbera.
    Nu pot spune prea multe, din ce am văzut şi auzit; voi spune numai că, am văzut ziua de  25  MAI  2014, că va fi ....!
    Deci, aseară 11 mai 2014, în timp ce mă rugam, aud un glas care spune nişte cuvinte ,pe care nu le pot scrie aici, şi văd un nor oval, negru la culoare , pe care era scris mare aşa :

                                 "   25  MAI   2014  "!

    Aceste date scrise cu auriu ,erau presărate şi ele cu negru, precum am pune noi piper pe o hârtie albă. Această dată , era scrisă în aer, deasupra mesei mele, pe care stau Cărticelele cu Rugăciuni.
    O mână le scria şi un glas spunea cuvinte, din care rezultau că ,Premierul Ponta şi Guvernul său,vor face multe greşeli. 
    Eu nu fac parte din niciun Partid Politic, dar nu pot fi indiferentă la ceea ce se întâmplă în Ţara mea, şi la felul cum o conduc cei aleşi de noi.
    Faptul că ziua 25 Mai  2014 ,era scrisă într-o lumină neagră în albastrul nopţii, precum şi  cuvintele la adresa Premierului,  spuse de acel Glas,mă duce cu gândul că nu va fi pe măsura aşteptărilor, celor care sunt la putere.
    Doamne, Te rugăm ajută-ne ca să punem omul potrivit, la locul şi timpul porivit !
                                       Cu dragoste, Maria.



    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu