miercuri, 14 mai 2014

MARE ESTE PUTEREA LUI DUMNEZEU ! PLANETA NEPTUN !

                                                           10 Iulie 2002 ora 23,45 !

În timp ce mă rugam , aud dragilor un glas care spune cu mare dragoste aşa :
                     "Mare-i Puterea Lui Dumnezeu ! (atunci se aude un glas puternic ,care spune ):            Atunci , să  fie Puterea Lui Dumnezeu  cu  voi "!

Clipă în care , văd cu ochii închişi un Cer ca un amurg  şi pe mijlocul Cerului, apar dinspre nord spre sud, 3 Nori ovali, la vertical , la distanţă unul de altul., dar pe aceeaşi traiectorie.
Toţi aceşti Nori erau identici şi aveau culoarea aurie strălucitoare, dar cu puncte roşii ,cu linii mici roşii ,printre puncte.Un Nor auriu s-a desprins din linia dreaptă, şi s-a aşezat exact în faţa unui copac fără frunze, care era alături de alţi copaci cu frunze verzi. Norul auriu cu puncte roşii, nu mai era la vertical, ci era la orizontal, printre ramurile copacului fără nicio frunză.
Norul cu puncte roşii şi dungi roşii era ca un Soare culcat,ca un Soare oval aşezat în copacul fără frunze, cu toate că, Livada din Ceruri era toată înfrunzită.
Şi iată dragilor, cum ni s-a arătat PUTEREA  LUI  DUMNEZEU !
Livada din Cerul Sfânt, era toată înfrunzită şi chiar cu rod. Doar un singur Pom, avea ramuri groase şi fără nicio frunză în el.
Iar unul dintre cei 3 Nori aurii identici, se desprinde de pe linia pe care stăteau, şi s-a aşezat la orizontal printre ramurile copacului gol de frunze.
Astfel încât , copacul avea in el, în loc de frunze un Nor oval auriu, cu puncte şi dungi roşii în el.
Aud iarăşi un glas, care spune aşa :

                   "Mai bine văd scris !
                      Că este scris ca şi cu foc "!
                     Neptun, vă va scoate cartea de vizită '! 

Şi văd un alt copac ,de astă dată cu frunze, a cărui coroană verde, este înconjurată de un fulger auriu, ca din Soare rupt. Fulgerul auriu era în zig-zag şi a prins coroana copacului ,ca într-un cerc de foc auriu. Iată aici, vom ataşa o poză cu Planetele din sistemul nostru solar :
             
Dragii mei, cine ştie ce ne mai pregăteşte planeta Neptun ! S-ar putea ca planeta Neptun , să ne facă vreo surpriză.
Să ne punem toată nădejdea în Bunul Dumnezeu şi-n Maica Domnului dragii mei, şi vom fi ocrotiţi de toate relele şi necazurile.
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu