luni, 14 aprilie 2014

UN AVION DE LUPTĂ , FOARTE MARE CA SI DIMENSIUNI , SE ÎNDREAPTĂ DE LA EST SPRE VEST , LANSÂND RACHETE LASER !

                              13  Aprilie 2014 ora 7,25 dimineaţa !

Trează fiind, văd cu ochii închişi un Cer de noapte şi pe Cer la joasă inălţime zboară UN AVION mare, UN  AVION de luptă .
Aşa arăta AVIONUL ca si formă, dar era mult mai mare,şi mai complex, atât pe dedesupt cât si pe deasupra si lateral.

AVIONUL ,lansa în urma lui  raze de lumină ca de laser, raze ce aveau culoarea roz pal ,până la roz mai intens.
                    

AVIONUL lansa in urma sa, câte 5-6 astfel de raze odată , poate chiar mai multe.
Razele, de la roz spre violet, porneau intens colorate de la coada Avionului şi din părtile laterale, şi se împrăştiau ca niste rachete. Aveau o viteza uluitoare ! Astfel de RAZE lansa avionul, numai că porneau de peste tot dimprejurul avionului, sub forma unor RACHETE roz - moviu intens, care apoi se intindeau ca niste raze.
Astfel incât porneau de la avion circa 5 - 6  astfel de RACHETE LASER, ,in timp ce altele care fusese lansate se intindeau ca niste raze, fiind urmate de la avion, de altele şi altele. Era înspăimântător 
ceea ce vedeam. RAZELE LASER, când erau lansate ca niste Rachete din avion ,arătau ca niste bombe alungite, bombe de foc, bombe de laser. Precum iese fumul de la toba de esapament, asa ieseau BOMBELE  LASER , de peste tot din spatele avionului si din lateral.
Vom vedea dragilor din nefericire, că  rozboiul este mai aproape decat credem.
Vorbim de RAZBOIUL din RUSIA asupra UCRAINEI, care va avea efecte dezastruoase si asupra multor Ţări, inclusiv asupra Romaniei. Chiar dacă avem AMERICANII cu noi !
Va fi un razboi al armelor nucleare si prea puţin al armelor cu gloanţe. 
Sa ne rugăm BUNUL DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, ca să fie pace si liniste intre popoare si sa lumineze mintile conducatorilor ,pentru a menţine PACEA  LUMII  întregi.
                                                Cu dragoste şi preţuire, Maria.

3 comentarii:

  1. ce altceva mai vezi in viitor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim...tu crezi ca viitorul se tocmeste la colt , cam negociezi pretu' la legume pe taraba ..?! Intreaba te de ce vede doamna toate astea mai bine...ai o arhiva intreaga la dispozitie. Ai impresia ca e placut sa vezi asa ceva..?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate nu va fi afectata tara noastra in privinta razboiului. Romania este tara Maicii Domnului si va fi ca o oaza in mijlocul desertului arzator desi focurile o vor inconjura la exterior.

    RăspundețiȘtergere