sâmbătă, 12 aprilie 2014

MUNUNEA CUVIOASEI PARASCHEVA DE LA IAŞI !

                          MINUNILE  AU  LOC 

          ŞI  ÎN  ZILELE   NOASTRE !!!

          

MIRACOLUL SFINTEI PARASCHEVA. O tânără din Iaşi, OPERATĂ DE PATRU ORI ÎNTR-O LUNĂ, a ieşit din comă . CE SPUN MEDICII

Autor: Cristina Lica | sâmbătă, 12 aprilie 2014 | 13 Comentarii | 2083 Vizualizari

O tânără de 19 ani din Iaşi, care se afla în comă de trei săptămâni, şi-a revenit după ce iubitul ei s-a rugat pentru ea la racla cu moaştele Cuvioasei Parascheva.

Monica Neamţu a intrat în comă după ce a fost diagnosticată cu o sarcină extrauterină, în 23 martie. Pentru eliminarea sarcinii, medicul ginecolog Razvan Socolov, de la Maternitatea „Elena Doamna”, a decis să intervina laparoscopic, dar în timpul operaţiei, din cauza unei hemoragii, a continuat intervenţia prin metoda clasică, scrie bzi.ro.
La câteva ore de la finalizarea operaţiei, femeia a început să sângereze, fiind nevoie de o a doua intervenţie. A doua zi, tânara a fost operată pentru a treia oara şi a fost scoasă din sală în stare critică şi transferată direct în Clinica de Anestezie-Terapie Intensivă de la Spitalul Sf. Spiridon din iaşi. La câteva zile, medicii au operat-o pentru a patra oara, fiindu-i scoasă o porţiune din colon. Până în prezent, au fost efectuate două anchete, iar rezultatele au fost trimise la Ministerul Sanatăţii.
După trei săptămâni de comă, Monica a dat semen că începe să îşi revină. De trei zile, respiră singură, rinichii şi-au reluat activitatea, medicii renunţând la dializă.
„Deocamdată, suntem mulţumiţi. Avem semne bune şi evoluţia este una favorabilă. S-a muncit destul de mult pentru acest caz. O echipă de medici a fost în permanenţă lângă pacientă. Am vorbit cu ea, dar deocamdată este suficient de uimită. S-a trezit după aproape trei săptămâni cu perfuzii, într-un pat de spital, cu operatii, şi nu prea ştie ce s-a întamplat cu ea. Pe lângă echipa de medici cu care colaboram, pacienta va beneficia şi de consiliere psihologica. De asemenea, un sprijin foarte important are in familie", a declarat unul dintre medicii care se ocupa de Monica, pentru Bună Ziua Iaşi.
Coinicidenţă sau nu, iubitul Monicăi, tânărul care urma să devina tatăl copilului,  a mers zile şi nopţi la Racla cu Sfintele Moaşte ale Cuvioasei Parascheva şi i-a cerut sa faca un miracol pentru ea, iar rugăciunile par să îi fi fost ascultate.
 Cu siguranţă au fost ascultate Rugăciunile  acestui tânăr ,pentru iubita sa . 
Să nu ezităm a merge si noi la RACLA  SFANTA a PREA  CUVIOASEI  PARASCHEVA de la IAŞI, şi să ne rugăm Ei , cu toată fiinţa noastră şi să-i spunem tot necazul nostru.
Şi vom cunoaşte repede ,ajutorul SFINTEI  CUVIOASE PARASCHEVA  !
                       Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu