marți, 15 aprilie 2014

MOAŞTELE DIN SFÂNTA RACLĂ ! CUM TREBUIE SĂ LE ACOPERIM ?

                                  12  Aprilie 2014, ora 6,50 dimineaţa .

În timp ce mai leneveam in pat cu ochii inchişi , brusc nu mai sunt cu sufletul în patul meu, ci sunt într-o Sfântă Biserică care este invăluită de O  LUMINĂ  AURIE, şi in stânga aproape de strana, văd O RACLĂ Sfântă ( un sicriu din argint ).
În RACLĂ se află trupul unui Sfânt , ce era acoperit cu un veşmânt auriu , asa cum poartă Preoţii.
În Sfânta Biserică nu mai era nimeni. În SFÂNTA  RACLĂ , se vedea trupul unui bărbat. Nu-i vedeam chipul ,ci doar trupul acoperit cu veşmânt auriu, si mâinile de bărbat, care îi erau acoperite cu acelaşi veşmânt auriu. Dar , chiar dacă îi erau acoperite, eu vedeam mâinile Sfântului din Raclă, ca si cum nu ar fi fost acoperite. Vedeam degetele ,pielea si părul de pe mâini specific bărbaţilor.
Din senin ,mâinile sunt acoperite de o forţă nevăzută cu un veşmânt simplu, lucios, şi tot auriu, peste care era veşmântul ca de Preot. Un deget arătător apărut din senin, se plimbă pe deasupra mâinilor de pe pieptul Sfantului, şi imi arată ceva uimitor.
De la stânga la dreapta, degetul se plimbă pe vesmântul preotesc din Racla, acolo unde erau mâinile, şi văd că ,VEŞMÂNTUL era decupat sub formă de Cruce. Şi chiar era cusută pe marginea decupării forma Crucii, cu material din veşmântul lucios fără model, ce era aşezat direct pe mâini.
Degetul, a voit ca să-mi arate că vesmântul care acoperă SFINTELE  MOASTE, sa nu fie  asezat direct pe Trupul din Raclă, ci să fie aşezat peste alt veşmânt, iar acesta de deasupra , să fie  decupat sub formă de Cruce, acolo unde stau mâinile pe piept şi să fie tighelat cu materialul lucios, ce acopera Trupul Sf'ânt.
La Iaşi ,la Cuvioasa Parascheva , VEŞMÂNTUL care îi acoperă Trupul Sfânt, este decupat la rotund, sub care se află  un alt vesmant lucios pe sub el.  Dar acesta de deasupra, nu este decupat sub formă de Cruce, ci la rotund.
Pot să vă spun dragilor, că arăta minunat de frumos acest Veşmânt preoţesc ,ce acoperea Trupul Sfânt din Raclă şi care era decupat sub formă de Cruce şi mărginit cu materialul lucios. Era ca si cum ,mâinile de pe piept ar fi ţinut O CRUCE .
Dragii mei, este SĂPTĂMÂNA  PĂTIMIRILOR  MÂNTUITORULUI, este SÂPTĂMÂNA  MARE, în care după CREDINŢA şi DRAGOSTEA  noastra sufletească, vom posti atât de la mâncare,dar mai ales de la vorbele grele, ce le-ar putea spune gura noastra slobodă.
În aceste ZILE  SFINTE, MÂNTUITORUL  este prigonit şi batjocorit, şi în final Răstignit.
Să ne răstignim şi noi odată cu EL, prin înfrânarea poftelor trupeşti, şi prin înfrânarea limbii slobode.
Să facem fapte bune, fapte de milostenie, dar nu numai rudelor noastre si celor cu stare materială buna, ci sa facem milostenie celor necajiti si plini de lipsuri cu adevărat. Pe acestia să-i căutăm noi, şi la acestia să le dăruim din puţinul nostru.
Şi după faptele noastre ,vom primi şi răsplata de la BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI.
                                   Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu