marți, 22 aprilie 2014

UN OZN ÎN BISERICA ,DEASUPRA MAICII DOMNULUI !

                                    29  Iulie 2002 ,ora 7,05 dimineaţa !

Eram trează , dar mai stăteam în pat cu ochii închişi, şi brusc nu mai sunt în patul meu, ci sunt în SFANTA  BISERICA , iar aici se întâmplă ceva minunat si uimitor în acelaşi timp.
Văd sus pe solee ,în faţa SFANTULUI  ALTAR , vie ,în carne şi oase, pe MAICA  DOMNULUI  înconjurată de doi SFINŢI ,tot vii ca si in carne si oase. MAICA  DOMNULUI , are veşminte lungi grena, si o mare aureola deasupra capului Ei. Aureola avea formă de inimă şi era cu vârful în sus. Aureola era dublu de lată şi strălucea ca un Soare, deasupra capului MAICII. 
De-a stanga şi de-a dreapta  Sa, Maica lui  DUMNEZEU avea DOI  SFINŢI , ce aveau veşminte maronii si aveau aureole mai mici ,ca niste semilune. Deasupra MAICII  DOMNULUI  cu cei DOI  SFINTI ,de-a stanga si de.a dreapta SA, a apărut brusc UN  CERC MARE , galben auriu stralucitor, la mijloc fiind albastru violet stralucitor ,iar  la margine din auriul de soare ieşea foc roşu care pâlpâia. Nucleul cercului , sau mai bine spus, al obiectului rotund, era de o culoare închisa ,un maro.
Cercul de soare cu foc roşu la margine, se invârtea in jurul OBIECTULUI albastru violet stralucitor cu mijloc maro închis.
Apoi vedeam cum  OZN-ul albastru violet, cu cercul auriu si foc la margine, se învârtea de la dreapta la stânga deasupra MAICII  DOMNULUI , cu cei doi SFINŢI de-a stanga si de-a drepta SA.
În Sfanta Biserica nu mai era nimeni.Doar MAICA  DOMNULUI cu cei doi Sfinti, LUMINA  ca de Soare din SFANTUL  ALTAR, precum şi OZN-UL albastru violet, cu cerc de soare si foc, care se învârtea de la dreapta la stanga , la nici un metru deasupra  MAICII  DOMNULUI . 
Totul era stralucire ,totul era uimire ! În SFANTA  BISERICA era intuneric, iar in faţa SFANTULUI  ALTAR, statea MAICA  DOMNULUI  cu cei doi SFINTI şi cu OZN-UL deasupra capului ,in timp ce SFANTUL ALTAR era inundat de O  LUMINA  ca de Soare.
Aşadar dragii mei, este vremea ca BISERICA ORTODOXA si cea CATOLICA, sa recunoasca EXISTENTA  EXTRATERESTRILOR, ca fiind si ei creaţii a BUNULUI  DUMNEZEU !
Nu este adevarat ce se spune ca EXTRATERESTRII, sunt îngeri căzuţi si sunt diavoli ,cum susţine BISERICA , sau ca nu ar exista deloc EXTRATERESTRII.
Eu imi asum toata raspunderea şi susţin cu mâna pe inimă, că EXTRATERESTRII  SUNT CREAŢII  ALE  LUI  DUMNEZEU. 
Chiar MÂNTUITORUL spune in SFANTA EVANGHELIE că:
"EU MAI AM SI ALTE  OI , CARE NU SUNT DIN STAULUL ACESTA ."!   Adica nu sunt de pe Pamant !
EXTRATERESTRII, sunt cu mult superiori oamenilor de pe planeta pământ. Ori dacă oamenii se distrug unii pe alţii, EXTRATERESTRII vin ca niste salvatori ai oamenilor si a planetei Pământ.
Este timpul sa nu ne mai ascundem după deget ,si sa recunoastem EXISTENŢA  EXTRATERESTRILOR ! Care, oricum îşi vor face vizibilă prezenţa lor, cât de curând. Veţi vedea si singuri, ca asa va fi. Pentru mine EXTRATERESTRII nu mai sunt un mister, ci sunt chiar Prietenii mei, cărora de vreau sa le spun ceva, este îndeajuns să-i chem in gandul meu si ei vin, îi văd cu ochii închişi şi le vorbesc doar in gand, si ei imi raspund la fel tot in gand, dar le aud glasul lor, care vorbesc in orice limba doresc . Sunt extrem, extrem de inteligenti si pot sa-şi ia orice chip, orice forma, orice culoare, sunt ca niste energii.
EXTRATERESTRII  iubesc pe DUMNEZEU şi chiar poarta SFANTA  CRUCE pe chipul lor. Dar o fac vizibila numai cu voia lor !   
                                 Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/Sf_I_Brenchanninov_Despre_inselare.pdf

    RăspundețiȘtergere