miercuri, 12 martie 2014

UNGARIA !!! UNGARIA SĂ NU NE ÎMPROŞTE !

                                     12 Martie  2014, ora 0,55 noaptea !

Abia imi terminasem Rugăciunea, când aud un Glas, care strigă foarte revoltat, aşa :
                                             "UNGARIA !
                               Să nu ne împroşte a Ungariei!
                               A Ungariei !!! 

Clipă în care văd cu ochii închişi , spre nord -vest , văd ca şi în aer, in noapte HARTA  ROMÂNIEI ,asa cum este ea cu toate înscrisurile ei. 
Numai că, în partea nord -vestică a HĂRŢII  ROMÂNIEI, toata partea de la ORADEA, SATU MARE , ARAD  SI TIMISOARA care sunt în interiorul Hărtii noastre, văd cu ochii inchişi fiind, cum pe lângă aceste orase, imediat după granita acestor orase,înafara Hărtii României, aceasta parte,era de o culoare bleu, precum iesirea la Marea Neagra. 
Pe această culoare bleu ,de jos incepând ,de la vest la nord, scria un singur cuvânt cu litere mari de tipar, acesta era :

                                  "U N G A R I A "

Ungaria fratilor, stim cu totii ca râvneste la aceasta parte a ŢĂRII noastre, ce face parte  din teritoriul României.
Şi mai ştim ce se intâmpla acum în Ţara noastra, cu aceasta parte a ROMÂNIEI, cum ungurii au iesit in strada ,ca sa strige ca vor alipirea cu UNGARIA.
Eu nu stiu ce urmări ,vor avea aceste iesiri in strada, dar cu siguranta linistea si pacea Ţării noastre ,în această regiune  va fi mereu zdruncinată de tot felul de proteste pro-UNGARIA !
Să ne rugăm fratilor ,la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, ca sa lumineze mintea celor care ne conduc, si sa fie pace si liniste în ţară si la vecinii nostri Ruşi ,si Ucrainieni , si in toata lumea, căci asa îi este plăcut DOMNULUI !
                       Cu dragoste, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu