miercuri, 5 martie 2014

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT ,URMEAZĂ A AVEA LOC.

                                    4 Martie  2014, ora 22,50 !

Dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi s-au inchis pentru o clipă şi astfel vad o incapere luminata ca de un soare, incapere in care obiectele au inceput a se clatina foarte tare.
Si incercam sa scriu din nou, dar iarasi am vazut incaperea cum se cutremura foarte tare.
Eu stiu ca in 1977 pe 4 martie a avut loc acel Cutremur devastator, iar astazi este tot 4 martie, e adevarat un 4 martie pe sfarsite.
Dar vom auzi ,sau trăi cu toţii ,acest Cutremur pe care l-am văzut în aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog.
Dar cui poate sa-i fie teamă de Cutremur , când are în suflet pe Bunul DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI ?
Acolo unde este CREDINŢĂ, NADEJDE şi DRAGOSTE, acolo si DUMNEZEU pune MÂNA SA , şi marea  MILĂ  a  SA, şi orice teamă de ceva anume ,dispare ! Nu aş putea spune unde si când va avea loc acest Cutremur, dar stiu ca vom auzi de el, sau vom face cunostinta cu el.
Eu am scris aici,despre acest Cutremur, pentru ca sa se cunoască PUTEREA  LUI  DUMNEZEU şi LUCRAREA  SA prin mine roaba SA şi păcătoasa de mine.
                                              Cu dragoste si preţuire, Maria.

12 comentarii:

  1. atit doar..vedeti ca e gresita data viziunii 12martie va urma sa vina...azi e 5martie...cunosc o viziune a cuiva careia i a fost anuntat un cutremur in luna martie dar nu stiu despre ce an ar fii vorba...detalii de genul "Luna martie , marti , 2noaptea..." repet , nu stiu daca e vba de acest an sau in viitor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gresit data, Mihai ! Trebuia sa fi pus 4 Martie, data de aseara, când mi s-a arătat. Acolo in articol ,am specificat ca ..in timp ce scriam pe Blog, asta noapte, deci este doar o eroare de cifre. Reiese din text, restul, că nu are cum sa fie 12 martie 2014, . Mai gresesc si eu ! Imi cer iertare cititorilor.Sa stea linistiti, ca nu e nimic pe 12 Martie, ci a fost o greseala de cifra ! Eu niciodata nu am dat date sigure in acest sens, pentru că nu mi se descopere de DUMNEZEU ! Eu pun intotdeauna data, când mi se arată ! Cu dragoste, Maria

      Ștergere
  2. Aceasta este data si ora? Oare poate fi Dumnezeu atit de bun cu noi nemerituosii si sa ne transmita prin tine totul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMI CER IERTARE ,PENTRU EROARE !!! 4 Martie am dorit a scrie, ora cand mi s-a arătat Cutremurul ! Poate sa aibă loc si in alta Ţară, nu neapărat la noi. Nu mi se spune locul si data...nu mi se decopera ! A fost o eroare de scriere. Nu stiu de de ma gandeam la 12 Martie ! Cu dragoste ,Maria

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet, pentru atentionare !!! Cu dragoste,Maria

      Ștergere
  3. Va rog sa-mi spuneti daca data de 12 martie 2014 are vreun reper in ce-ati scris sau este doar o greseala

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi cer iertare ! 4 Martie am dorit sa scriu, data când mi s-a arătat ! Nu stiu de vce am scris 12 Martie !Am corectat ! Multumesc mult, pentru atentionare ! Nu , nu am de unde sti ,cand sau unde va avea loc Cutremurul ,dar va fi, nu intr-un timp prea indepartat ! Cu dragoste Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Maria pentru tot ce scrii aici .In acest fel se intaresc in credinta toti cei care mai au indoieli .Esti binecuvantata sa ai aceste viziuni si sa traiesti asa o bucurie (ma refer la intalnirea cu MAICA NOASTRA a tuturor ,cu fiul ei si cu sfintii nostri la care ne inchinam noi pacatosii la nevoie si necaz).Cu dragoste si respect Gabriela.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sant neincrezatoare,doamna Maria...oare sigur ati gresit cand ati scris data,sau v.a atentionat ( speriat ) cineva
    .?Nu stiti daca va fi la noi sau in alta tara.Fata mea e in Florida si as dori sa stiu daca se poate.multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriela ,scumpa mea ! Nu ma sperie nimeni si nimic ! Uite citeste din nou textul vezi la ce ora l-am postat si vei vedea ca 12 Martie era pur si simplu o eroare ! Dar nu-mi inchipui cum de-am putut sa ma gandesc la 12 martie,cand eu vazusem in noaptea de 4 spre 5 martie acest Cutremur. Ai vazut in articol ca reiese comparatia mea cu marele Cutremur din Romania di 4 martie 1977, iar eu eram uimita ca tot pe 4 martie, mi s-a arătat ca va fi un Cutremur mare undeva. Deci nu aveam cum sa scriu 12, decat numai din neatentie, desi recunosc ca...nu mi se intampla prea des sa fac asemenea greseli. Daca nu as fi fost atentionata de data de 12 martie nici nu as fi bagat de seama. Draga mea, mi-am pus in cap Preotii şi BOR, ca nu recunosc ei, ca eu as trai asemenea MINUNI, si ca am nevoie de un psihiatru. Asadar fii linistita, ca nimenea nu mă poate intimida sau speria.Eu stiu ce traiesc si ca sunt mai adevarate decat noi oamenii, si mai stiu ca DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, imi calauzeste pasii, si voi face precum voieste EL, si nu precum voiesc eu. Asa ca, multumesc şi tie,si celor care m-au atentionat cu privire la data de 12 martie. A FOST O EROARE DE CIFRE SI NIMIC ALTCEVA ! Cand mai observati ca mai gresesc "trageţi-mă " de urechi ! Cu dragoste, Maria. PS. Imi cer iertare tuturor cititorilor, si pentru greseala si pentru ca azi nu am prea avut timp sa deschid calculatorul prea mult. O sa ma revansey, chiar si in aceasta noapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Doresc sa va asigur că în anul 2014 , în ROMÂNIA nu va avea loc niciun MARE CUTREMUR în care să moară oameni !!!
      Vor fi Cutremure ca si până acum, dar nu vor fi pierderi de vieţi omeneşti !
      În altă ŢARĂ, va avea loc UN CUTREMUR foarte mare, dar nu voi da numele ŢĂRII ,pentru ca LUMEA să nu intre în panică, si să traiasca zi si noapte cu frica in sân, asteptând CUTREMURUL CEL MARE !

      Deci, pot sa va asigur că ÎN ROMÂNIA ,în 2014 , nu va avea loc niciun CUTREMUR DEVASTATOR !
      Mă gasiti aici zi si noapte, şi imi veţi da dreptate la finele anului 2014 şi inceputul anului 2015 , că nu s-a adeverit prezicerea specialistilor din România, precum si a d-nei clarvăzătoarei NICOLETA MOLDOVAN , cu privire la CUTREMURUL din 2014, ce ar urma sa paralizeze ROMÂNIA !
      Bucuraţi-vă de tot ce vă înconjoară şi mulţumiţi BUNULUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieste, atât bune, câr şi mai puţin bune.
      Si alungaţi din inima si din sufletul vostru, FRICA DE CUTREMUR mare, in care sa fie pierderi de vieţi omeneşti !
      Este SFÂNTUL POST al PĂTIMIRILOR MÂNTUITORULUI, sa aducem inima si sufletul nostru, scumpului nostru IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU, ca sa fim si noi părtaşi PĂTIMIRILOR DOMNULUI, prin post si Rugăciune, prin bunătate şi milostenie, prin a fi nelipsiţi de la SFANTA BISERICĂ, în zilele de sărbătoare. Sa mergem sa ne spovedim la Preot ,ca apoi sa ne învrednicim ca să primim SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE !
      La acestea sa ne gândim, si nu la" CUTREMURUL DEVASTATOR",pentru
      ROMÂNIA în anul 2014 ! Căci e departe pentru ROMÂNIA anului 2014 , acest presupus CUTREMUR IMENS în care ar muri oameni, precum e departe CERUL de PĂMÂNT ! Cu dragoste, MARIA

      Ștergere
  8. Şi DUBLUL CUTREMUR, aşa precum am scris în articolul de mai sus, a avut loc în CHILE, în data de 16 martie 2014 !!!

    RăspundețiȘtergere