luni, 24 februarie 2014

UN ÎNGER CU ARIPILE ÎNTINSE , NE CÂNTĂ !

                           30 Aprilie 2010 , ora  22,28  !

Mă rugam la această oră ,singurica fiind, doar eu cu BUNUL  DUMNEZEU şi cu MAICA  DOMNULUI.
În timpul Rugăciunii ,a apărut în faţa mea, deasupra masuţei unde am carticelele de Rugaciuni, UN  NOR alb oval si f strălucitor .
Puteam sa intind mâna mea si sa-l ating, dar nu am facut-o, deoarece in acest NOR,  apărut UN ÎNGER  adevărat, cu chip omenesc ,cu plete aurii si ondulate, cu veşmânt alb de lumină, si cu  ARIPI  mari tot albe si pufoase, orbitor de stralucitoare.
Chipul ÎNGERULUI  stralucea precum Soarele de pe Cer. Din Norul stralucitor, din gura ÎNGERULUI , răsună glas, care cântă aşa :
       "SĂ  NE  RUGĂM ,  SĂ  NE  RUGĂM , SĂ  NE  RUGĂM  "!
        SĂ  NE  RUGĂM  LA  TOATE....
        TOATE  VERDILE , ÎN TOATE  LOCURILE "!

Eram absorbită de stralucirea si chipul Îngerului ,ce acoperea toata partea  de sus de deasupra mesei. Îngerul cu aripile de lumină albe stralucitoare foarte, ocupa Norul oval, tot din LUMINĂ alba densa ca un lapte, si auzeam Glasul ÎNGERULUI, în faţa mea, si imi doream sa nu se mai termine niciodata. Dar totul a durat circa 3 sec, si a dispărut ,ca si prin topire in timp ce încă mai auzeam ecoul Glasului său. 
Aud un alt Glas, care îmi spune aşa :

               "DAŢI  PILDĂ  URMAŞILOR ! 
                 DAŢI  PILDĂ  URMAŞILOR ! 

Dragii mei, ÎNGERII  DOMNULUI  EXISTA ! Îngerii LUI  DUMNEZEU, coboara din Cerul Sfânt la noi, aducându-ne poveţe sfinte de sus, ne îndrumă si ne călăuzesc pe noi toţi, ca nu cumva sa rătăcim calea ce duce spre ÎMPĂRĂŢIA  CERURILOR.
Să ne rugăm si noi cu toata fiinţa noastra la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, ca sa ne arate CALEA  SA, si cum trebuie sa traim ,ca sa ne bucuram si noi in viata cea vesnică, de ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                                 Cu dragoste, Maria


           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu