duminică, 16 februarie 2014

TAINA DESELOR CUTREMURE DIN VRANCEA ??? !

                               22 Noiembrie 2002  ora 4,21 !

Dragii mei, în timp ce dormeam simt cum O LUMINĂ albă stralucitoare îmi luminează ochii închişi si vad astfel, Un Cer de noapte şi pe Cer, HARTA  ROMÂNIEI  SFINTE ! Arăta asa cum o stim cu toţii, fără nicio schimbare pentru început; 
cu munţi, cu păduri şi ape, judeţe, etc.
Partea sudică  a  Ţării, din galbenul stralucitor, s-a transformat în negru precum cărbunele lemnos.
Dacă ar fi să enumăr judetele  de pe această  suprafaţă ca un pătrat acestea  ar fi  : Vrancea ,Arges, Gorj, TURNU, Olt ,Craiova, Călăraşi, Buzău.
Deci, toată partea sudică a României , a devenit neagră şi subţire, elastică chiar, ca o scoarţă de copac.
Aici ,în acest loc negru ce era ca o coajă, se întâmplă ceva .
Aşa precum respirăm noi, si ne auzim bătăile inimii ca la un stetoscop, tot aşa sub această coajă, se vedea cum Pământul(coaja) respiră., ca o apa în clocot.
La inceput respiratia,de sub coaja ce a rămas din această zonă, părea a fi normală; apoi precum inima o ia la galop, aşa se auzea sub coaja de Pământ elastică.Zgomotele de sub coaja de Pământ, au devenit puternice şi repezi, apoi sacadate, cu pauze lungi între ele.
Toată partea sudică a ROMÂNIEI, era ca o scoarţă de copac, neagra, sub care precum un vulcan care stă să erupă, şi clocoteste înainte să arunce afară, asa clocotea Pământul ca o scoarţă  elastică ,gata să se spargă, gata să scuipe tot ce era sub ea, tot ce a contribuit la subţierea pământului.
Aud un Glas, care spune tare asa:

                   " Care expiră efectiv "!

Şi văd cu ochii închişi, cum acea scoarţă neagra ,precum cărbunele lemnos, parcă se topise şi din clipă în clipă era gata să spargă.
Stiti cum arăta partea sudică a României de pe HARTĂ ???
Ca o smoală în clocot ,într-un cazan pus deasupra focului.
Ştim cu toţii dragii mei, ce înseamnă a expira. Să ne rugăm Lui  Dumnezeu şi Maicii Domnului ca"micul vulcan ", de sub Pământul Vrancei să nu expire, să nu se spargă.
Da fraţilor ! După mine,eu cred că ăsta este secretul deselor Cutremure din Vrancea.
Această zonă sudică a României ,stă ca pe un munte de pulbere, care din cînd în când, mai ne scutură căci se sparge câte puţin.
Probabil că atunci când, Pământul se va fi subţiat şi care arată ca o scoarţă ce da în clocot ,de acolo va porni cutremurul despre care vorbeste toată lumea. 
Dragii mei, cînd scriam la rândurile de mai sus, şi nu găseam cuvintele ca să explic cum arăta pământul, ochii mi se închid o clipă, si văd un Cer de ziuă; iar o forţă nevăzută, mă completează la felul cum va arăta Pământul, dacă se va sparge acea scoarţă care respira, care pulsa. Acea forţă  nevăzută ,adună norii albi ai Cerului de pe dinăuntrul Cerului,rostogolindu-i ca un tăvălug, nori care erau legaţi cu fire de lumină aurie , si care se măreau in lungime si grosime.
Nu ne rămâne decât, să avem CREDINŢĂ şi NĂDEJDE în DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, ca ne va ocroti Mila si Dragostea SA !
Şi eu locuiesc pe acest munte de pulbere, dar nu am nicio teamă ! Rugăciunea, Postul şi faptele bune ,iubirea faţă de Aproapele, ne scot din orice necaz şi suferinţă.
                                                    Cu dragoste şi preţuire, Maria.

           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu