marți, 25 februarie 2014

O MARE MINUNE !!! SFÂNTA ÎMPĂRTĂŞANIE ! TAINA POTIRULUI SFÂNT ŞI MAICA LUI DUMNEZEU ! TAINA NEVAZUTA DIN POTIRUL SFÂNT !

                           1 Decembrie  2007  , ora 16,o8 după amiaza ! 

Eram acasa  la birou, singura  fiind in biroul de acasa, ma uitam pe niste dosare ! Brusc...ochii mi se închid si...nu mai sunt cu sufletul  in birou, ci ma aflu într-o  SFANTA  BISERICĂ, unde vad multi credinciosi ca stau la rând,  ca sa primeasca SFANTA  şi DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE !
Aud un Glas, care spune cu ,mare dragoste aşa : 

           "Cu Trup ...,trăieste Maica  sănătăţii.."!

Clipă in care ,eram pe solee, aproape de USILE  SFANTULUI  ALTAR, şi in fata mea, mai era un bărbat care astepta sa primeasca, SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE.
Şi cu uimire văd cum acest bărbat, face doi paşi inapoi, ca sa mă lase pe mine în faţa lui, iar eu acum eram in faţa SFINTELOR USI ale SFANTULUI  ALTAR.
Aici cu POTIRUL  SFÂNT în mână, văd O SILUETA de femeie, dar chipul nu-l vedeam.Avea vesmant alb ,ca LUMINA !
Si de deasupra POTIRULUI  SFÂNT, venea un Glas, care imi spunea asa:
                       "HAI  VINO , VINO "! (spune deosebit de blând Glasul ).

Mă apropii cu sfiala , stiind ca, potrivit traditiei barbatii trebui sa se impărtaseasca primii, si după aceea femeile.
Dar Glasul dulce si duios al MAICII  LUI  DUMNEZEU, imi spune din nou :
                    "HAI !  IA  DE  AICI  ! (iar eu gandesc in sinea mea ):
                               Cum  să iau singură???

Si văzând că silueta din Lumina alba , ce tinea SFANTUL POTIR, imi spune in gandul meu, fara cuvinte, ca sa ma apropii si sa iau singura cu Linguriţa din argint alb, ma apropii si iau lingurita ,si incerc sa iau din SFANTUL POTIR , la indemnul MAICII  DOMNLUI. Căci Glasul MAICII DOMNULUI era, si care acum se afla exact deasupra POTIRULUI  SFANT. Amestec cu lingurita in SFANTUL POTIR, in speranta ca voi gasi si pâine nu numai vin.
Dar...era numai vin alb, nu vedeam nicio firimitura de pâine, care simbolizeaza fireste, SFANTUL şi PREA SCUMPUL  TRUP al DOMNULUI  nostru IISUS HRISTOS.
Si mă gândeam doar, ca nu pot lua numai VINUL din SFANTUL  POTIR !
La doar gândul meu, Linguriţa din argint, sau aur alb, se ridică singura în aer, si se duce direct în POTIRUL  SFÂNT. 
Aici eu ,fiind cu ochii acolo in Sfântul POTIR, vad cum Linguriţa se misca singura in POTIRUL SFANT , cu prea scump si PREA SFÂNT TRUPUL  şi SÂNGELE  DOMNULUI, şi sub vinul alb din POTIR, vad micuţe firimituri de pâine alba. Mici cât cristalele de zahar. Acum vedeam ca ,nu este numai VINUL care simbolizează Sângele  Domnului, ci era şi pâinea care simbolizează TRUPUL  CEL  PREA  SCUMP şi PREA SFÂNT al DOMNULUI. O forţă nevăzută poarta Lingurita prin POTIRUL SFÂNT, apoi de acolo ,prin aer ,Linguriţa cu SFANTA ÎMPĂRTĂŞANIE, vine singură spre gura mea, si inainte ca sa imi dea sa înghit, imi arată ca..in Lingurita era doar cât un bob de orez, din SFANTA  IMPĂRTASANIE. Apoi Lingurita singura, vine spre mine, eu deschid gura mea nevrednică si păcătoasă, si primesc SFÂNTA  IMPĂRTĂŞANIE, chiar de la MAICA  SFÂNTĂ, care stătea acolo in mod nevăzut. Când am luat SFANTA IMPĂRTĂŞANIE, mă asteptam sa nu-i simt nici gustul, dat fiind cantitatea din lingurita ,doar cat un bob de orez.
Spre marea uimire a mea, gura mi s-a umplut (mi s-a spus acum de un GLAS, ce sa scriu mai departe, eu voiam sa spun că gura mea mi s-a umplut de SFANTA IMPĂRTĂŞANIE ca si cum as fi luat o lingura plină si nu cât un bob de orez), dar acest Glas, in această clipă cand scriu aceste randuri, imi spune sa scriu altfel, si ma voi supune si voi da citire GLASULUI, care a intervenit in timp ce scriam:
                   "Şi gura mea, s-a umplut de  DUH  SFÂNT "!

Plâng şi scriu in acelasi timp, in acest minut, căci nu mă asteptam la un asemenea DAR , chiar in momentul când voiam sa va relatez.
Incerc sa continui printre lacrimi de bucurie, a va spune mai departe !
Deci, in clipa in care am simtit ca aveam gura plina ,cu SFANTA ÎMPĂRTASANIE, glasul MAICII  DOMNULUI, care era deasupra
SFÂNTULUI  POTIR, mă întreabă :

                                   "E  BUN , NU " ? 

La care eu răspund fără cuvinte, doar in gândul meu si privind la LUMINA  alba, orbitor de stralucitoare ce invadase SFANTUL  ALTAR, ÎI răspund aşa :

                  "Mi-a  răcorit sufletul şi tot trupul pe dinauntru "!

Si in acea clipă, LUMINA  alba ,orbitor  de stralucitoare , disapre din SFANTUL ALTAR, si totul e ca mai inainte :bărbatul care facuse doi pasi inapoi ca sa merg eu inaintea lui, astepta pe Parintele,ca sa iese din SFANTUL ALTAR, ca să primeasca SFANTA si DUMNEZIEASCA  IMPĂRTĂŞANIE !
Iar eu fraţilor, păcătoasa de mine am primit SFANTA  IMPĂRTASANIE  din MÂINILE  PREA  SFINTE  ale MAICII  LUI  DUMNEZEU ! 
Până astăzi, până sa iau la intâmplare acest caiet din 2007, eu nu am stiut, nu mi-am mai amintit ce TAINA  se ascundea in el. Si cine stie ,câte astfel de MARI TAINE, sunt ascunse si in celelalte circa 200 caiete, in care am scris, pe parcursul a 16 -17 ani ,in urma şi continua si in viata mea de-acum, de zi cu zi !
Dragii mei, nu uitaţi că va iubesc cu sufletul si sunt aici lângă voi toti, ca sa vă împărtăşesc din CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, aşa cum îmi este descoperit mie păcătoasa, de BUNUL  DUMNEZEU şi de MĂICUŢA  DOMNULUI. 
                                  Cu dragoste si preţuire, MARIA.





                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu