luni, 17 februarie 2014

NU ÎNTÂMPLĂTOR , D - NA ELENA LASCONI M - A GĂSIT !

                                   16 Februarie 2014, ora 23 ,40  !
                                                   Dragilor, 

In timp ce scriam aici pe BLOG, la articolul anterior, ochii mi se închid fără voia mea, şi văd cu ei închişi UN CER de ziuă cu Soare, şi o întindere cu iarbă verde. Aici pe iarbă verde, văd TREI  MONUMENTE, sub formă de TREI pietre funerare, înalte fiecare de până la 1,5 m, aliniate toate trei.
Aveau culoarea nisipului uscat, si scria pe fiecare pe câte două trei-rânduri, cu negru.
În faţă, la prima piatră funerară, ca un MONUMENT, care era putin mai joasa decât celelalte două, stătea în picioare,îmbrăcată cu fustiţa albastră şi bluziţa bleumaren , cu mâna dreaptă dusă la bărbie, gănditoare, d-na ELENA  LASCONI, realizatoarea emisiunii DINCOLO  DE POVESTIRI , de pe ACASĂ TV.
Şi aud glasuri multe care cântau de răsuna şi Cerul şi Pământul aşa :

               ''Neamurile  toate !
                 Să cinstim  Neamurile toate !
                Să ne  acoperim pre noi "

Şi Corul ca de Îngeri continua să cânte aceste versuri de mai sus. Auzeam glasul lor, ca şi când ar fi coborât din Cer, tot mai mult, tot mai mult, din ce în ce mai aproape.
Şi în acest momentm-am gândit iarăşi ,că nu întâmplătoare a fost vizita d-nei ELENA LASCONI, la mine acasă, pentru filmări.
Cum nu întâmplător, mi-a descoperit Blogul meu. 
Cu siguranţă d-na ELENA LASCONI, va mai apărea în trăirile mele, pentru că este un suflet minunat, cu foarte multe calităţi, şi cu multă CREDINŢĂ în DUMNEZEU şi-n MAICA  DOMNULUI.
Iar BUNUL  DUMNEZEU are nevoie de astfel de oameni, curaţi la suflet , care să întărească CUVÂNTUL  SĂU , şi de aceea îi alege din LUME. Nu LUMEA, alege pe astfel de oameni minunaţi, ci DUMNEZEU îi alege din LUME !
                                 Cu dragoste si preţuire, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu