miercuri, 26 februarie 2014

MINUNILE DIN SFÂNTA ICOANĂ A MÂNTUITORULUI , DIN CAMERA MEA !

                                25 Februarie  2014, ora 1,45 din noapte ! 

Mă rugam la această oră târzie din noapte ! Asa se întâmplă mai în fiecare seara, sa nu mă mai satur de a mă ruga LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI !
În genunchi fiind, la lumina Sfintei Candele si a unei mici lumânări cu flacară plăpândă, aduceam Mâtuitorului , Rugăciunea inimii mele si a sufletului meu. 
Intr-o clipă ,vad cum la SFANTA  ICOANA cu MÂNTUITORUL , care pentru mine este întotdeauna VIE, apare O LUMINA alba, care pulseaza pe sticla  SFINTEI  ICOANE A MANTUITORULUI.
Ca să văd mai bine, ce era acea LUMINĂ ca un abur dens, închid ochii mei, si aşa vad cu ei închişi, O Lumină albastra violet  stralucitoare foarte, in care pulsa O  SFÂNTA  CRUCE  mare, ca din aur ! 
Sfânta Cruce, era de jur împrejurul ei, ca dintr-un fir de aur ,iar mijlocul SFINTEI CRUCI, era de un albastru, cu alb amestecat.
Sfanta Cruce, a fost îmbrăcată de jur împrejur ,de RAZE ALBE orbitor de stralucitoare,
Toate razele, plecau de sub cele  patru braţe ale SFINTEI  CRUCI.
Astfel încat, vedeam UN SOARE alb ,orbitor, ce a cuprins cu Razele SALE, SFANTA  CRUCE  ce stralucea precum aurul lăsat in Soare .
Aşa pulsa SFÂNTA  CRUCE ,ce a iesit din Sfânta Icoană a LUI  IISUS, din camera mea.
Ca si prin topire, dispare SFANTA CRUCE, si din SFANTA  ICOANA CU IISUS  HRISTOS, ce ţine in stânga SA,  sfanta CARTE , si cu dreapta binecuvintează, se intâmplă  O  ALTĂ  MARE MINUNE !
Văd dragilor, cu ochii închişi, cum din SFANTA ICOANA, se desprinde O LUMINĂ  AURIE, ca de Soare !
Lumina aurie, cand a iesit din SFANTA  ICOANA, a luat forma UNUI  TRIUNGHI ASCUŢIT  !
În TRIUNGHIUL mare, ca de Soare, orbitor de stralucitor, vad cum da din ARIPI  ,UN  PORUMBEL ALB, pufos, catifelat si orbitor de stralucitor.
PORUMBELUL  ALB, dădea din ARIPILE SALE, ca să cum ar fi zburat ! 
De fapt ,EL, PORUMBELUL  ALB, ce era ..DUHUL  CEL PREA SFÂNT, era cu ciocul auriu spre vârful TRIUNGHIULUI ascuţit si cu ARIPILE întinse , spre lăţimea TRIUNGHIULUI.
Mi-au dat lacrimile de bucurie, chiar daca ochii mei erau închişi.
TRIUNGHIUL de Soare cu PORUMBELUL  ALB orbitor, s-a înalţat prin dreapta MÂNTUITORULUI  şi a ieşit prin plafonul camerei ,plafon ce arata ca UN CER de noapte, şi S-a înălţat , până când nu L-am mai văzut. Dar în tot acest timp, PORUMBELUL ALB, dădea din ARIPI ca si cum ar zbura, în TRIUNGHIUL  AURIU , rupt ca din Soare,.
Când nu L-am mai văzut , am deschis ochii mei, mi-am şters lacrimile de bucurie si mi-am notat cele vazute, pentru ca să vi le pot face cunoscute şi vouă fraţilor ÎNTRU  DOMNUL  nostru IISUS  HRISTOS ! 
Sa credem dragilor în MINUNI, sa credem în DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, cu toată fiinţa noastra ! 
Aceasta este tot ce luam cu noi, când vom pleca din Lumea aceasta ! FAPTELE  BUNE, CREDINŢA , NĂDEJDEA  ŞI  DRAGOSTEA ! 
                          Tot cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu