miercuri, 26 februarie 2014

MINUNEA , DIN TIMPUL SFINTEI ŞI DUMNEZEIESTII LITURGHII !

            Duminică , 23  Februarie  2014 , la  Sfanta  Biserică !

Eram la Sfanta  Biserică , si se apropia momentul când Părintele trebuia sa iese în mijlocul SFINTEI  BISERICI cu SFINTELE  DARURI ! 
Din strană ,se auzea cântând dumnezeiesc de frumos HERUVICUL, a cărui dumnezeiesti  cuvinte, sunt aşa :

           "Noi care pe Heruvimi , cu Taină închipuim 
             Şi Făcătoarei  de Viaţă  Treimi,
             Întreit Sfântă, Cântare  aducem !
             Toată grija cea lumească , 
            Să o lepădăm ! Să o lepădăm!

Dragii mei, este necesar sa scriu HERUVICUL ca in carte aici, pentru ca,are legatura strânsă cu relatarea mea .
Deci , în timp ce se auzea cântatul lin din Strana..." Noi care pe HERUVIMI..,cu Taină închipuim."., iar Credincioşii din Sfânta  Biserică erau îngenuncheaţi,  Părintele iese cu SFINTELE  DARURI în mâinile sale, chiar sub CANDELABRU, poate un pas mai în faţă, si O MARE MINUNE  se întâmplă ! 
Priveam liber, cu ochii deschisi , din locul unde ma aflam, adica din strană de unde cântam şi eu, cum, Un Nor albastru violet transparent ca o fereastra albastra violet, si foarte stralucitor, Un Nor oval, a apărut deasupra Părintelui care ţinea SFINTELE  DARURI în mâinile sale. Norul era cam la 5o cm, mai sus de SFINTELE  DARURI. 
Norul avea cam 1,50 m lungime si vreo 0,80 m lăţime.
In timp ce Cântarea din Strana curgea lin, în Norul albastru violet apar din senin, multe Aureole (ca o semiluna ),de Sfinţi de un alb dens stralucitor, precum şi multe LUMINI rotunde albe, orbitor de stralucitoare.Lumini mari, cât o portocală ! 
Deci , Norul de deasupra Părintelui cu SFINTELE  DARURI în mâini, pulsa deasupra sa, exact cum pulsează o inimă.
În Nor, erau zeci de Lumini rotunde şi zeci de Aureole ; au zăbovit deasupra preţ de câteva secunde.
Când în strană, se cânta ..."Şi Făcătoarei de viaţă Treimi," văd tot din strană cum eram, văd cu ochii deschişi ,cum pe solee, in stanga SFANTULUI  ALTAR, cum privim noi din Sfanta Biserică, la SFANTA  ICOANĂ cu Maica  Domnului şi cu Pruncul Iisus în braţe, chiar in faţa SFINTEI ICOANE ,la partea de SUS, au apărut din senin, TREI  LUMINI  albe, rotunde, asezate în faţa MAICII DOMNULUI  cu PRUNCUL  IISUS, sub forma de triunghi.
Erau mari, cat o portocala fiecare si de un alb dens, orbitor de stralucitor. Luminile au apărut, au pulsat o singura dată, au dispărut ca apoi, sa reapară încă o data, si sa pulseze la fel. 
Deci, prin cuvintele... "SI FACATOAREI  DE  VIATA  TREIMI," DUMNEZEU  ne-a arătat cele TREI  LUMINI, la SFANTA  ICOANA A MAICII  DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS, pe braţul stâng, ca sa fim convinşi ca, PREA  SFANTA  NASCATOARE DE  DUMNEZEU, este cu adevarat Facatoare de Viaţă  Treimi.
Iar noi fraţilor ,sa ne închinăm PREA  SFINTEI  TREIMI şi MAICII  LUI DUMNEZEU , cu toată fiinţa noastra, şi sa aducem CINSTE, SLAVA ŞI ÎNCHINARE ,Maicii Lui Dumnezeu, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Sa mergem dragii mei, duminica si nu numai, la SFANTA BISERICA şi sa ne contopim cu Slujba SFINTEI  SI DUMNEZEIESTII  LITURGHII , sa ne spovedim, sa ne invrednicim ca sa primim SFANTA si Dumnezeiasca Împărtăşanie, sa facem fapte de milostenie, si sa iubim si pe cei necajiti si oropsiti.
Toate aceste fapte frumoase, vor face ca,sa se inalte treaptă cu treaptă sufletul fiecaruia dintre noi, spre şi în Împărăţia  Lui Dumnezeu! 
                                     Cu dragoste si preţuire, 
                                                                          Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu