joi, 27 februarie 2014

MAICA DOMNULUI , ÎN GENUNCHI LA RUGĂCIUNE ! GRADINA MAICII DOMNULUI !

                    27 FEBRUARIE  2014 , ora 6,20 dimineaţa !

Eram treaza dragii mei si voiam sa ma dau jos din pat, când văd cu ochii deschisi sub plafonul camerei mele, chiar desupra patului meu,o umbra densa precum a unei frunze de stejar. Aceasta umbră, se plimba de colo ,colo, pulsând. 
Închid ochii, acum eu doresc ca sa-i inchid, si privesc cu ei închişi, ceea ce mai inainte fusese o umbra, rovita cu ochii deschisi.
Cu ochii inchisi ,privindu-o, vad UN CER de noapte albastra violet, si in CER, la inalţimea plafonului camerei mele, O vad pe Maicuţa  Sfântă, PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, cum stătea în genunchi si cu mâinile strânse ca la RUGĂCIUNE, privind spre Înaltul Cerului.
Maica  Domnului, avea vesmant lung grena catifelat, ce era ca o trena in spatele Ei. Pe cap, MAICA  LUI  DUMNEZEU , avea O COROANA inaltă  toata din stele aurii ,orbitor de stralucitoare.
Însăşi VESMÂNTUL  AMICII DOMNULUI, lung si catifelat, era imbracat peste la margini ,de jur imprejur din Stele aurii, stele adevărate.
MAICA  DOMNULUI  SE RUGA ! COROANA înaltă ,cu multe braţe ascuţite impodobite cu stele adevărate, stralucea precum Soarele pe Cer ,pe fruntea MAICII  LUI  DUMNEZEU.
Apoi, totul se schimba ca prin topire, si vad acum cu ochii închişi, UN CER, alb-bleu stralucitor, in Cerul de noapte, care s-a deschis, şi aîn acest CER ca de oglindă, văd O GRADINĂ  verde, frumosa, O GRADINĂ  ca o pădure tânără ce abia a înverzit primăvara.
Era un verde viu colorat,un verde dumnezeiesc de frumos.
În faţa acestei păduri verzi din Cer , s-a deschis O POARTA mare, de LUMINĂ  ALBĂ, orbitor de stralucitoare,.
O Poarta ce avea asemănarea SFINTELOR  USI ÎMPĂRĂTEŞTI, a SFÂNTULUI  ALTAR !
În POARTA  DE  LUMINA  albă, a venit ca din adâncul GRĂDINII  VERZI, chiar MAICA  LUI DUMNEZEU.
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU, iese în faţa LUMINII din poarta de LUMINĂ, şi O văd ca are UN VESMÂNT lung , catifelat (mi s-a spus acum sa spun..catifelat ), de culoare alb cu bleu stralucitor, precum si cu verde ca de smarald.
MAICA  DOMNULUI, avea Mâinile SALE, întinse înspre faţă, si pe MÂINI, avea întins ,PREA  SFÂNTUL Ei ACOPERAMÂNT , auriu si mătăsos ,ca din Soare rupt, atât de tare stralucea.
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, era vie, cu CHIP roziu si luminos foarte si extrem de fericită, la POARTA  DE LUMINĂ ,a GRADINII  SALE, din Cerul Sfânt.
Dragii mei, sa o chemam în ajutor pe MAICA  SFÂNTĂ, căci ne este grabnic mijlocitoare şi rugătoare către FIUL ei şi MÂNTUITORUL nostru. Nu lăsaţi fraţilor, sa treaca nicio zi de SFANTĂ  SARBATOARE, fără ca să mergeţi la SFÂNTA  BISERICĂ, căci numai în SFÂNTA  BISERICĂ, mergând cât mai des la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, ne putem mântui sufletul.
                            Cu dragoste si preţuire,
                                                       Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu