joi, 20 februarie 2014

EXTRATERESTRII IN SFINTELE ICOANE !



                   19 Februarie  2014, ora 0,00 !

Mă rugam la această oră ,când brusc ochii mi se închid fără voia mea, şi vad SFANTA  ICOANĂ  cu IISUS  HRISTOS, cu rama din lemn, cum s-a acoperit de o lumină aurie ,pe care a apărut  O SFÂNTĂ  CRUCE albă din lumină strălucitore, de la baza SFINTEI ICOANE, până la partea de sus.Si era foarte mare, si stralucitoare, ocupa o treime din suprafaţa SFINTEI ICOANE ! 
Într-o clipită, Sfânta Cruce dispare ca prin topire, şi în locul ei, văd UN CHIP viu, de EXTRATERESTRU alb strălucitor, cu ochii mari si oblici de un albastru-bleumaren luciosi, ochi care era inconjuraţi in orbite din un fir de lumină albă orbitor de strălucitoare, de jur împrejur.Forma chipului, al capului era ca un mic pătrat alb pufos şi stralucitor foarte, la baza căruia era mai  ingust. Deci nu era pătrat tot, latura  de jos, era sub formă ovală.
In acelaşi timp, mai jos de acest chip alb viu si vesel, ce radia o stare de bine, de pace si bucurie când îl priveai,a mai apărut 
 un alt Chip de astădată precum al omuleţilor cenuşii, cu aceeasi  ochi oblici, dar negri şi luciosi foarte, forma ovala ascuţita la partea de jos, fara gura, doar ochi si chip , ;ochii erau si ei incercuiti de acelaşi firicel de lumină albă extrem de strălucitoare , si care se roteau in orbite.
                  Dragii mei,

 ştiu că BISERICA 

 ORTODOXĂ  ROMÂNĂ nu va accepta 
niciodată EXISTENŢA EXTRATERESTRILOR, şi totuşi ei exista, şi nu vor decât BINELE  OMENIRII !
Nu sunt creaţii ale diavolului,sau inselătorii a satanei, EXTRATERESTRII exista in paralel cu noi şi vor sa ne ajute.
Oamenii se pierd unii pe alţii, prin războaie şi ură nesfârşita, prin orgolii şi mândrie, prin neacceptarea ca nu suntem singuri in Univers !

Afirm cu preţul vieţii mele, ca EXTRATERESTRII sunt si ei creaţi de DUMNEZEU !
    Să nu vă gândiţi la ei, ca la niste demoni, ci ca la niste fiinţe extrem de inteligente, care vor salva PLANETA  Pământ, de la autodistrugere !
                     Cu dragoste si preţuire, MARIA

2 comentarii: