sâmbătă, 22 februarie 2014

CAZUL ELODIA ! ÎNCĂ O NOUTATE !!!

                                20  Februarie  2014, ora 1,45 !

Desi este atât de târziu, eu încă stau la Rugăciune in camera mea.
Si în genunchi  fiind, rugându-mă cu toată fiinţa mea, brusc aud UN GLAS, în stânga mea, care spune :

                    "ZORI  DE  LUMINĂ  "!

Clipă in care, imi este adusa in faţa ochilor mei închisi, asa cum stăteam in genunchi, O  POZĂ  a ELODIEI  GHINESCU !
În această poză, ELODIA  GHINESCU era îmbrăcată cu o rochie albastra violet cu sclipici prin ea, cu un decolteu mai adânc în faţă. Elodia in poza aceasta avea părul negru lucios, si lung până la spate. Elodia era foarte fericită în această poză, avea un zâmbet larg si frumos, lăsând să i se vadă frumuseţea dinţilor ei , impecabili si f albi. Poza  era dreptunghiulară si putea fi văzută numai la vertical !
În poză , in stânga ELODIEI , este un bărbat cu un costum negru, cu ceva alb la gât, cred ca era un papion . Bărbatul ,desi l-am vazut intr-o clipită, era CRISTIAN  CIOACA, care o ţinea pe soţia sa ELODIA, pe după gât, el fiind in poză in stânga ELODIEI. O îmbrăţisa in această poza, cuprinzându-o cu mâna dreaptă a lui, pe după gâtul ELODIEI, prin stanga ei. Dar in poză ELODIA privea spre in faţă, ca si la ceva frumos, nu privea deloc spre soţul ei. Si avea un chip  luminos si un zâmbet larg, unde i se vad dintii albi ,si perfecti. Părul mi-a atras atentia la ELODIA ! Era mai lung de cum am vazut la tv, si răsfirat pe spate şi in faţă.
Înainte ca să dispară poza din stanga mea, de pe masa unde eram la Rugăciune, glasul imi spune iar : 

                   "ZORI  DE  LUMINĂ  "!

Dragii  mei, numai este mult, până când se va face LUMINĂ  în acest caz, deocamdata au apărut "ZORILE  DE  LUMINĂ ", iar trupul neînsufleţit al ELODIEI  GHINESCU, va fi redat pământului de unde a fost făcut, va putea fi înmormântată crestineste, iar sufletul ei, isi va fi găsit mult căutata odihnă ! 
Până acum, sufletul ELODIEI nu a avut liniste si pace, neputându-si părăsi trupul ,neinmormântat crestineste şi cu O CRUCE la căpătâi.
Un glas, mi-a dictat acum...
                   " O  CRUCE  LA  CAPĂTÂI "

După cum stiti deja, atunci cand scriu ,nu sunt singura ! Am un îndrumător nevăzut, care mă corectează sau ma completează, dacă nu găsesc cuvintele ca să mă exprim. In acest articol, glasul mi-a mai spus ca sotul ELODIEI are la gat in acea poza pe care am descris-o,"UN  PAPION " !

Rog autorităţile, doar sa constate daca acest perete despre care am scris, la casa pe care am descris-o, este mai gros decat restul peretilor casei  respective !
Nu trebuie sa dărâme, ci doar sa constate ca este mai ingrosat ,adăugat la el, faţă de pereţii casei respective ! Căci numai la acest perete s-a lucrat !
Stiu ca este greu, de acceptat aceasta varianta de cercetare ! Dar dacă este cea adevărată ???
Eu mai mult de atât , nu pot face ! Eu nu acuz pe nimeni absolut !
Ci doar am adus MĂRTURIE ,unde se află TRUPUL
 ELODIEI  GHINESCU ! Şi dacă pe parcurs DUMNEZEU PREA MILOSTIVUL îmi va descoperi mie păcătoasa, si altceva cu privire la acest caz, le voi face cunoscute aici pe Blogul sufletelor ce ÎL IUBESC pe DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI !
In rest, nu mai depinde de mine !

                             Cu dragoste si pretuire, MARIA !

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara, Maria! Vreau sa iau legatura cu tine personal!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara, Maria! Mi-ar face mare placere sa fim prietene pe Facebook! Acolo ma gasesti astfel: Dumitrescu Maria, Constanta. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara, Maria! Mi-ar face mare placere sa fim prietene pe Facebook! Acolo ma gasesti astfel: Dumitrescu Maria, Constanta. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere