duminică, 8 decembrie 2013

MINUNI ŞI DOVEZI !!! ŞI DIN OCHII LUI IISUS , CURGEAU LACRIMI DE STELE ALBE , CA LUMINA ÎNVIERII SALE !

                                 5 Decembrie  2013, ora 23,40 !

Este noapte târziu ! Şi ca de fiecare dată, eu mă rog la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, mă rog cu lacrimi ,care-mi frig obrajii.
Şi cum priveam SFANTA  ICOANA a lui IISUS  HRISTOS, din ochii mei, au început a izvorâ ,râuri de LUMINĂ albă, albastră violet şi aurie. Toată casa, acolo unde eu imi îndreptam privirea, era plină de stralucire. 
Chipul lui IISUS din SFANTA  ICOANA, prinde viaţă ! Ochii Mântuitorului clipesc, şi gura SA, suflă către mine păcătoasa O  LUMINĂ  aurie, densă şi extrem de strălucitoare.
LUMINA aurie, ieşea din GURA întredeschisă a MÂNTUITORULUI viu în SFANTA ICOANA, sub forma de TRIUNGHI, al cărui vârf pornea de la GURA  lui IISUS  HRISTOS.  MÂNTUITORUL  era cu adevărat în CAPUL  UNGHIULUI. 
Se formase  O RAZĂ aurie ca de soare, de forma TRIUNGHIULUI ascuţit,între IISUS DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru şi între mine păcătoasa.
Văd cu ochii liberi, adică deschişi, cum CHIPUL LUI  ISUS, se umple de LUMINA albastră violet, ce pornea din ochii mei, apoi venea peste aceasta LUMINA  AURIE ca de soare, care pornea tot de la mine. Primeam LUMINA  AURIE de la MÂNTUITORUL şi în acelaşi timp, LUMINA se întorcea la EL, prin ochii mei.
Dar, într-o fracţiune de secundă, când LUMINA AURIE,a acoperit CHIPUL VIU, al MÂNTUITORULUI din SFANTA  ICOANA , văd cum din ambii ochi ai LUI  IISUS, cum curg râuri de LACRIMI, albe ca lumina, curgeau în jos spre pământ.
IISUS  ,PLÂNGEA  CU  LACRIMI DE STELE ! Stele albe ca LUMINA ! Tot colţul camerei mele, unde sunt SFINTELE ICOANE, se umpluse de LUMINA AURIE ,dumnezeiesc de stralucitoare.
În această LUMINĂ  AURIE, apare HARTA  ROMÂNIEI noastre scumpe, HARTĂ pe care nu era scris nimic, ci doar aşa cu forma ei reala, ; HARTĂ de un alb imaculat şi dens, ce stralucea enorm în auriul ce umpluse camera mea, în acel colţ al camerei mele.
HARTA  ROMÂNIEI, a zăbovit preţ de câteva secunde, apoi s-a îndepărtat spre răsărit, până nu am mai văzut-o.
Dragii mei, de eu închid ochii întunericul dispare, şi văd MINUNILE  DUMNEZEIEŞTI !
De eu privesc cu ochii deschişi, tot ce mă înconjoară, apar LUMINILE DUMNEZEIEŞTI, alb, albastru violet, verde de smarald şi auriu, apoi roşu catifelat până la grena,; LUMINI care dă viaţă SFINTELOR ICOANE, şi înviază totul ,în locul unde privesc, fie planta, om, sau SFINTE ICOANE...,etc.
UN  AVION, de zboară la cea mai mare înălţime, de eu închid ochii, îl descopăr oriunde ar fi în nori, şi îi văd şi luminile sclipitoare de la spatele avionului.
Şi relatările, pot continua.....mult şi nu se vor termina niciodată.
V-am spus toate acestea, ca voi să credeţi în EXISTENŢA LUI  DUMNEZEU şi a MAICII  DOMNULUI, precum şi in MINUNILE  SALE !
Daca doriti să mă întrebaţi ceva, referitor la toate câte scriu, cu dragă inimă vă voi răspunde la fiecare in parte.
Am mult si multe de scris si spus, dar timpul meu, este extrem de limitat, si doar noaptea tarziu pot să mă aşez in faţa calculatorului la scris, si scriu cât pot eu a rezista. 
Vă doresc o seară liniştită şi vă spun cu ...drag şi cu dragoste, Maria.

Un comentariu: