vineri, 13 decembrie 2013

DOVEZI ??? IATĂ -LE !!! DOMNEZEU EXISTĂ !!! ROMÂNIA , CU ADEV ĂRAT ŢARĂ SFÂNTĂ ŞI GRĂDINA MAICII DOMNULUI ! CITIŢI ŞI VĂ BUCURAŢI !

       13 Decembrie 2013, ora 6,20  dimineaţa !

M-am trezit la această oră, dar mai stăteam în pat şi priveam în plafonul de deasupra patului meu, şi vedeam o umbră mică, cât palma era de mică, care se mişca pe plafonul luminat doar de la Sfanta  Candelă de pe perete, la oarecare distanţă de acesta.
Închid ochii ,pentru a vedea mai bine ce este cu acea umbră care pâlpâie pe plafon, şi astfel văd O MARE  MINUNE  DUMNEZEIASCĂ !
Umbra de pe plafon, se transformă într-o LUMINĂ  ALBĂ ca de neon, extrem de strălucitoare.
Cât ai clipi din ochi, LUMINA îşi ia O  FORMĂ bine definită, şi anume : HARTA  ROMÂNIEI , aşa cum o ştim cu toţii.
HARTA  ŢĂRII  noastre ,ROMÂNIA, era de un alb extrem de strălucitor, un alb ca zăpada în razele LUNII de pe CER, şi care HARTĂ ,nu avea niciun înscris în ea, ci era doar albă, foarte strălucitoare.
Dar în clipa următoare, ceva minunat se întâmplă!
În partea de jos, a HĂRŢII  ROMÂNIEI, între judeţele GALAŢI şi VRANCEA, apare O LITERĂ scrisă ca de mână, chiar am văzut cum o forţă nevăzută o scria, de la stânga la drepta, şi această LITERĂ, era orbitor de strălucitoare, mai albă decât HARTA, strălucea precum LUCEAFĂRUL pe Cer, şi LITERA  era...."  M  " !
     Un  M, scris de mână, UN  M  mare, pe care l-a scris O Mână nevăzută.
După ce a scris acest  M , precum am învăţat noi a scrie la şcoală,  M mare de mână,  ACEA  FORŢĂ  nevăzută , a legat LITERA  M , cu o fundă albă de LUMINĂ, aceeaşi LUMINĂ  alb orbitoare, precum era LITERA  M .!
Am rămas uimită, uluită, am rămas fără glas, mi-au dat lacrimile deşi ţineam ochii închişi încă, gândindu-mă că locul unde  DUMNEZEU  a scris  LITERA  M  , este locul unde eu locuiesc în prezent, unde am domiciliul actual.Maria,sunt eu, iar acea literă  M, mă reprezenta şi că DUMNEZEU a voit ca să-mi arate iar, dacă mai era nevoie, că EL este în fiecare clipă cu mine, şi că EL, cunoaşte şi vede toate câte eu fac .
Când mă gândeam la aceasta, LITERA  M  , dispare ca prin topire, şi în mijlocul alb al HĂRŢII  ROMÂNIEI, văd cu ochii închişi, UN  TÂNĂR, înalt, subţirel ce ţine cu ambele mâini, UN  STEAG , şi îl flutură  tare ! Aşa cum îl ţinea de lemnul lung, ataşat la steag, îl prinde mai de jos, şi îl flutură cu putere ,de ziceai că bate un vânt cu 130 la oră.
În clipa următoare, LUMINA  albă a HĂRŢII  ROMÂNIEI, luminează STEAGUL  din mâinile acelei persoane, şi văd că....STEAGUL  era  de fapt...TRICOLORUL  ROMÂNIEI ! 
Tânărul flutură puternic  TRICOLORUL  ROMÂNIEI, chiar se apleacă spre în faţă, căci era mare STEAGUL mătăsos, şi culorile roşu, galben şi albastru, erau culori dumnezeieşti de strălucitoare şi intense.
STEAGUL  ROMÂNIEI, în mijlocul  HĂRŢII  ROMÂNIEI, era singur pe HARTĂ, fără alte înscrisuri, strălucea  acum şi flutura  singur, în mâinile acelui  tânăr cu faţa spre răsărit, tânăr care, doar îl ţinea acum, nu-l mai flutura. 
Dar TRICOLORUL  ROMÂNIEI, era arborat în mijlocul HĂRŢII  ROMÂNIEI, suport  fiind, acel TÂNĂR, care luase poziţie de drepţi, fără să mai fluture STEAGUL , deoarece  STEAGUL  flutura  singur, în albul strălucitor al HĂRŢII  ROMÂNIEI, purtat fiind de  PUTEREA  DUHULUI  SFÂNT  !
De două ori consecutiv, a apărut  LITERA  M  mare de mână, şi tot de două  ori  consecutiv a  apărut  şi tânărul  cu STEAGUL  românesc în mâinile sale, UN TRICOLOR, mare la propriu, iar eu.....ce să mai zic ? Am rămas  uimită, uluită, fără grai, la cele ce văzusem, preţ de câteva secunde, mai precis 5 - 6  secunde.
                        Dragii mei, 
Păstrez  în  inima mea şi  în  sufletul  meu,  O  MARE, MARE  TAINĂ dumnezeiască, pe care o voi împărtăşi  cu voi dragilor, atunci când  DUMNEZEU  mă va încredinţa  că pot să vă spun.
Până atunci,  TAINA  LUI  DUMNEZEU, este bine păstrată în sufletul meu şi în inima mea, iar la momentul  ADEVĂRULUI  DUMNEZEIESC, o veţi cunoaşte cu toţii şi chiar  O  veţi  vedea, nu numai o veţi  cunoaşte din scris.
                   FRAŢILOR ! 
Este perioada SFINTELOR  SĂRBĂTORI,  a NAŞTERII  PRUNCULUI  IISUS !
Fiţi buni şi faceţi fapte bune, ajutaţi pe cei necăjiţi, postiţi atât de la mâncare ,dar mai ales de la vorbe care rănesc pe cei dragi.
Împăcaţi-vă şi cu cel mai aprig duşman, mărturisiţi-vă la Preot ,ca apoi să vă învredniciţi a primi în sufletul  vostru, în inima voastră, în trupul  vostru, SFÂNTA  ŞI  DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE, fără de care noi nu ne putem numi CREŞTINI  adevăraţi !
                                  Cu dragoste şi cu preţuire, 
                                                            Maria.

2 comentarii:

  1. D-NA MARIA--SPUNETI IN MESAJ DE JUD VRANCEA SI GALATI--POT SPUNE CU MANA PE INIMA CA LA MANASTIREA VLAIMIRESTI PE MAICA VERONICA AM AUZIT-O CU URECHILE MELE SPUNAND DESPRE ROMANIA CA FIIND GRADINA MAICII DOMNULUI CA SA NU VA MAI ZIC CA DUHOVNICII MEI AU TRECUT DE MULTE ORI PRIN ACESTE 2 JUDETE--AU SPUS MULTE TAINE INCA DE ACUM 25 DE ANI--UNELE LE-ATI PUBLICAT SI D-STRA PE BLOG--DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA VA BINECUVANTEZE

    RăspundețiȘtergere