duminică, 24 noiembrie 2013

CHIPUL ŞI OCHIUL VIU DE PE CERUL NOPŢII !

                  Seară  de August, a anului  2000 !

În anul 2000 ,încă stăteam la bloc şi ieşeam adesea pe balcon să privesc Cerul, în mod special noaptea. 
Aşa s-a întâmplat şi într-o seară de 28 aug.2000, când eram pe balcon şi de la etajul 3, priveam cu ochii închişi  CERUL nopţii senine.
Şi ca în fiecare seară, de câteva zile încontinuu, într-un NOR  alb - auriu strălucitor, vine UN OCHIU, albastru strălucitor, UN OCHI de culoarea Cerului  senin.
Deci aveam în faţa ochilor închişi, acest NOR alb-auriu foarte strălucitor, UN OCHI imens care era al unui CHIP dumnezeiesc de frumos. Vedeam jumătatea de chip, partea dreaptă,  a unei femei tinere , cu tenul roziu catifelat, cu buze roşii naturale frumoase, cu un zâmbet dumnezeiesc de frumos. Deşi CHIPUL era mic ,fin şi suav, OCHIUL era mare, albastru şi strălucitor. Pleoapa OCHIULUI se miscă, buzele zâmbesc , CHIPUL  zâmbeste si mă priveste de la mică distanţă, şi pare foarte fericit, acest jumătate de CHIP dumneziesc de frumos şi suav.
Străluceşte în NORUL  alb-auriu, se apropie de locul unde sunt eu, la un braţ distanţă, clipeste, zâmbeste, este foarte mulţumit că m-a văzut şi dispare precum a şi apărut, cu tot cu Norul oval, alb -auriu.
În timp ce mă aflam în preajma acestui CHIP dumneziesc de frumos, simţeam că nu mai vreau să mă despart de EL. Simţeam că este CHIPUL şi OCHIUL MAICII  DOMNULUI ! 
Este ceva....care nu se poate exprima în cuvinte. Te simţi împăcat cu tine însuţi, simţi că vrei să nu se mai termine această clipă. 
Dar clipa aceasta dumnezeiască....s-a terminat, pentru ca apoi, să mai apară şi în alte seri.
Asa precum vedem Soarele pe CER,mare si strălucitor, tot aşa de mare şi strălucitor vedeam si eu, acest CHIP dumneziesc de frumos, şi acela OCHI imens ce clipea în mod repetat.,ca să văd că este aievea si că este viu.
Dragii mei, şi voi puteţi trăi asemenea MINUNI, de CREDEŢI cu adevărat şi dacă păziţi cele 10 PORUNCI  ale DOMNULUI.
                        Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu