vineri, 18 octombrie 2013

MESAJ PENTRU SUFLET ! FOARTE IMPORTANT ! CINE ARE URECHI DE AUZIT , SĂ AUDĂ ! CINE ARE OCHI DE CITIT, SA CITEASCĂ !

                          Dragii mei, 

Am mai spus-o şi o mai spun :
Eu nu oblig pe nimeni, sa creadă în ceea ce eu scriu ! Nu impun nimănui CREDINŢA  CREŞTIN ORTODOXĂ ! 
Nu jignesc pe nimeni,; nu trimit pe nimeni la psihiatru ,sau il fac schizofrenic, deşi unii care vorbesc urât ,ar merita-o. Dar eu nu fac aşa ceva.
                           FRAŢILOR !
De vă place ceea ce vă relatez, şi îmboboceşte în sufletul vostru, CREDINŢA şi IUBIREA faţă de Aproapele, mai intraţi pe Blog.
De nu vă place însă, de va enervează la culme, renunţaţi dragilor, si nu mai citiţi.
Eu stiu ca, ceea ce imi face rau..., nu mi se potriveste si renunţ.
Voi de ce nu faceţi asta ? De ce veniţi cu jigniri si vorbe urâte ? Credeţi ca veti deveni vedete pe BLOG, dacă vorbiţi urât şi contra LUI DUMNEZEU ? Dimpotrivă fraţilor, atrageţi asupra voastra dispreţ din partea celor credincioşi şi osândă din partea LUI DUMNEZEU !
Mai bine, vă abţineţi, muşcaţi-vă limba, când vă vine să aruncaţi cu vorbe urâte şi cu jigniri.
De azi înainte, cei care vor aduce asemenea cuvinte jignitoare la adresa mea, şi cuvinte de hulă, LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, vor fi ca şi inexistenţi pe acest BLOG. Vor fi....un nimeni !!!
Comentariile voastre murdare, nu merita să stea pe un asemenea BLOG, lângă CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Folosiţi un limbaj civilizat, şi toate Comentariile, vor fi publicate. Cei care nu stiu, să poarte un dialog scris, civilizat, vor fi inexistenţi pe Blog ! Cei 7 ani de-acasă, se vor vedea, în Comentariile  voastre !
Aveţi dreptul de a alege,, cum sa vă trăiţi propria viaţă, după cum voiţi.
Nu vreţi să ţineţi seama de POVEŢELE LUI DUMNEZEU, trimise de la EL ,prin mine,pentru voi toţi, în focul iadului, vă veţi petrece viaţa veşnică, fiindca aţi adus cuvinte de hulă, împotriva DUHULUI  SFANT ! Şi să ştiţi că nu-s vorbe goale, ceea ce vă spun ! Nu de la mine, vă spun, ci din CĂRŢILE SFINTE, şi din CUVÂNTUL LUI  DUMNEZEU.
Simplu fraţilor ! Eu va aduc pe tava, şi binele şi răul, şi raiul şi iadul; şi vă spun...alegeţi !
Fiecare este liber sa aleaga, după CREDINŢA SA, şi după sufletul său,dar făra să jigniţi sau să luaţi în derâdere CUVÂNTUL LUI  DUMNEZEU !
Deci, ca să fim înţeleşi, nu vă mai osteniţi şi nu vă mai pierdeţi timpul vostru preţios, scriind pe BLOG, tot felul de nimicnicii, şi să scoateţi ,toate gunoaiele din inima si din sufletul vostru, arătându-vă tuturor ce viteji şi destepti sunteţi. Căci vă faceţi de râs, voi cei care, nu cunoaşteţi decât violenţa verbală şi automat şi cea fizică. E plină lumea de oameni ca voi ! Vă este mai simplu să aruncaţi cu noroi, decât să vă puneţi mintea la contribuţie şi să citiţi din SFANTA SCRIPTURA !
Eu as intra mai bine ,de  vie  in pământ, decât sa hulesc CUVANTUL LUI DUMNEZEU, şi să jignesc pe Aproapele meu.
                         Cu dragoste, MARIA.
                      

Un comentariu:

  1. Cuvantul ca si alte lucruri pe care Dumnezeu le-a lasat pe acest pamant este Sfant,el poate sa creeze mari dureri,monstrii in mintea nostra,sau poate sa aline suflete,poate sa aduca pace,fericire.
    Totul este din gura cui si cum rostesti aceste cuvinte,decat sa le folosim in scopuri mai putin folositoare noua,mai bine tacem si le pastram in gandul nostru,asta daca gandul nostru poate sa le accepte...

    O zi buna,Daniela

    RăspundețiȘtergere