luni, 21 octombrie 2013

CONDAMNAT LA MOARTE !

                         VIAŢA  ESTE  UN  DAR  DE  LA  DUMNEZEU ŞI  NIMENI , NU ARE  DREPTUL S-O IA  CUIVA, INDIFERENT  DE  CE  ŞI  CUM  ŞI  CÂT A  GREŞIT !

Dragii mei, am auzit cu toţii despre Condamnarea la moarte, a tânărului Ionuţ din jud.Prahova, care a fost prins în Kuala Lumpur ,având asupra sa 1,5 kg de droguri.
Iar o Instanţă din MALAIEZIA, ia dat pedeapsa capitală ! L-a condamnat la MOARTE, prin spânzurare; aşa este acolo Legea la ei, pentru trafic de Droguri.
Păcat de acest băiat, care are numai 21 de ani.
Dar iată dragii mei, ce spunea un Glas, în aceasta seară de 20 octombrie 2013, ora 23,20 , tot în timp ce mă rugam.
Deci, brusc Rugăciunea mea, îmi este întreruptă de UN GLAS, care spune cu durere , aşa :

          "CONDAMNAT  LA  MOARTE  !
             DESPĂRŢIREA  ARHICUNOSCUTĂ  A  LUMII  DINTRE  NOI...."!(şi glasul s-a oprit.)

Fraţilor, credeţi-mă că am rămas....fără cuvinte !
Să ne rugăm cu toţii pentru Ionuţ, ca să câştige la recurs şi să nu se mai spună, condamnat la moarte, ci condamnat la......; trebuie să ştim că, legile lumeşti trebuiesc respectate, şi să ne supunem lor.
Dar din Legile lumeşti, ar trebui obligatoriu  exclusă, LEGEA CONDAMNĂRII LA MOARTE !
Viaţa, numai BUNUL  DUMNEZEU  ne-o ia, căci EL ne-a dăruit-o.
Să fim optimişti, şi să sperăm că IONUŢ, îşi va ispăşi pedeapsa, în ţara în care s-a născut şi că, îşi va fi învăţat lecţia !
                         Cu dragoste şi cu preţuire, MARIA

Un comentariu:

  1. In lumea asta mare Dumnezeu ne-a lasat sa ne alegem destinul,calea,dorintele,pt toate acestea putem decide singuri,pe acest pamant,dincolo in Imparatia Lui Dumnezeu el va decide cat de bine ne-am ales drumul,cat de potrivite au fost dorintele noastre.
    Un singur lucru NU avem voie sa ni-l asumam,NU avem dreptul asupra lui,VIATA....atata timp cat ai fost creat si trimis in lumea aceasta trebuie,ai obligatia,sa-ti duci CRUCEA,nu putem decide noi cand vom murii,nu putem decide noi cate zile au mai ramas.
    De aceea mamelor,femeilor,va rog din toata inima mea,sa nu va inegriti sufletul cu pacatul de a lua viata celor inca nenascuti,pt ca din experienta mea de Psiholog va spun,ca COSMARUL,asumarii uneii asemenea fapte este cumplit,azi poate uiti ce ai facut ieri,dar gandul in timp te poate inebuni sa-ti pierzi cumpatul,sa-ti iei Viata,sa-ti transformi visele in vesnice cosmaruri.

    Va doresc o zi frumoasa!
    Cu drag Daniela,prietena acelora care au nevoie de mine,care imi simt sufletul si care imi inteleg dorinta de a scrie pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere