miercuri, 30 octombrie 2013

AUZI-MĂ DOAMNE ! AUZI-MĂ DOAMNE ! AUZI-MĂ !

                                 7  Iulie  2005, zori de zi !


Dormeam, şi aşa cum se întâmplă de fiecare dată, tresalt puternic de pe pat, nu deschid ochii, dar sunt trează şi -mi aud propriul Glas, care strigă pur şi simplu la BUNUL DUMNEZEU  aşa : 

            "AUZI-MĂ  DOAMNE !  AUZI-MĂ  DOAMNE !  AUZI-MĂ  DOAMNE !

Clipă în care, mă văd pe mine, alergând cu mâinile strânse cruce la piept, ca şi pe o pajişte, privind parcă speriată în jurul meu, pentru că nu găseam un loc liniştit ,unde să mă pot ruga LUI DUMNEZEU în linişte.
Privesc spre CERUL senin, şi simt căldura CERULUI senin, şi în acel moment îngenunchez, şi răsuflu uşurată, că am găsit locul unde să mă rog.
Adică, sub CERUL  senin, aici pe Pământ şi nu ascunsă între nu ştiu ce ziduri. 
Apoi ,într-o clipă totul se schimbă şi mă aflu într-o SFÂNTĂ  BISERICĂ, dar nu mă văd cu trup, ci îmi aud doar glasul meu, care vine din strană, şi care spune aşa, în timp ce credincioşii ascultau :

   (GLAS din CER )   "DUMINICI !
    GLASUL meu :   FRAŢI  CREŞTINI !
                   IATĂ  CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU , CARE  SPUNE  CĂ......"!

Şi aici totul se pierde ca un ecou, iar eu deschid ochii, şi-mi notez toate cele auzite, în caietul meu de căpătâi.
Trebuie să vă mărturisesc fraţilor, nu ca pe o laudă, ci ca pe un adevăr, că eu în SFÂNTA BISERICĂ, stau lângă dascăl în strană, şi cânt, sau citesc , după caz. Iar CAZANIA, o citesc de fiecare dată, şi chiar mă adresez credincioşilor, ca şi în citat, cu...fraţi creştini. 
DUMNEZEU, aşteaptă de la mine fraţilor, să propovăduiesc al SĂU CUVÂNT, oriunde mă aflu şi pe orice cale vorbită sau scrisă.
Iar eu dragilor, asta fac cu mare dragoste şi cu multă smerenie, vă aduc vouă aici pe BLOG, CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, ca să vă conving pe voi toţi de EXISTENŢA  SA, şi să ştiţi că primiţi ajutor,ori de câte ori veţi cere cu dragoste şi cu smerenie ,de la MÂNTUITORUL şi de la MAICA DOMN ULUI.
Să spunem împreună fraţilor :
             AUZI - NE  DOAMNE !  AUZI-NE, CĂCI NOI  SUNTEM  FIII TĂI, ŞI  TU EŞTI  DUMNEZEUL  NOSTRU !
                           Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu