sâmbătă, 14 septembrie 2013

INUNDAŢIILE ŞI CUTREMURELE !!! INUNDAŢIILE , NU VOR ÎNCETA !

                     CUTREMURELE  ŞI  INUNDAŢIILE  !

Dragii mei ! Scriam încă din 20 august 2013, că vom mai auzi de INUNDAŢII, cu siguranţă, căci nu ştiu ziua şi locul, dar şuvoaie de apă vor veni. Era la articolul, cu APOCALIPSA???.....
Din nefericire, INUNDAŢIILE au făcut dezastru în judeţul GALAŢI, avem oameni morţi, avem gospodării distruse, şi mii de animale moarte. 
Credeţi că se vor termina, aşa cum spun meteorologii ? Eu vă spun, nu de la mine vă spun, că INUNDAŢIILE vor mai continua, atât în ROMÂNIA, cât şi în alte ŢĂRI. 
Ieri 12 septembrie 2013, când mă rugam seara târziu, brusc, ochii mi se închid şi astfel văd UN CUTREMUR MARE, care scutura mobilierul dintr-o încăpere, precum vântul puternic, crengile copacilor.
Nu am mai văzut aşa UN CUTREMUR mare.,decât în 1977, când eram copil.
Pereţii camerei, se legănau precum trestia în vânt, iar toate lucrurile din camera, parcă ar fi fost din elastic făcute, aşa tare se aplecau şi iar se ăndreptau, precum o trestie în bătaia vântului.
VOM AUZI DRAGII MEI, DE UN CUTREMUR MARE, UNDEVA PE ACEST PĂMÂNT ! Un CUTREMUR, care ne va speria destul,,şi care va lăsa grave urmări.
Apoi, la doar câteva minute distanţă, văd cu ochii închişi, cum ŞUVOAIE DE APĂ mâloasă, veneau de peste tot, iar casele erau în apa mâloasă, până la jumătatea ferestrelor.
Mai era circa o jumătate de metru, şi ajungea la acoperiş.
Dragii mei, v-am spus toate acestea, nu ca să vă înfricoşez, ci pentru ca voi să credeţi, atunci când, fără voia noastră, acestea se vor întâmpla ,din nefericire. 
Tot ce eu scriu, sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, nu de la mine.
DUMNEZEU, mi le arată pentru ca eu, să le fac cunoscute semenilor, pentru ca ei să creadă şi să se întoarcă la CREDINŢĂ.

Rugaţi-vă fraţilor, fiţi buni şi milostivi, nu mai purtaţi ură unul altuia, mergeţi la SFÂNTA BISERICĂ, şi staţi la SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA LITURGHIE !

Aveţi grijă de bolnavi şi de văduve, împliniţi PORUNCILE DOMNULUI, spovediţi-vă la PREOT, ca să vă învredniciţi a primi SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE. 

De puteţi, ţineţi POST şi împletiţi-l cu Rugăciunea curată, faceţi fapte bune, şi astfel DUMNEZEU, se va îndura de noi oamenii, şi ne va scoate din necazuri şi primejdii.

                                 Cu dragoste, Maria

Un comentariu:

  1. Şi ceea ce am scris aici, la cest articol, s-a adeverit pe 15 sept.2013, la articolul..S-A ADEVERIT ! INUNDAŢIILE AU ÎNGENUNCHEAT STATUL COLORADO !
    Citiţi articolul dragii mei, şi vă veţi convinge !
    Să nu vă mai îndoiţi niciodată de EXISTENTA LUI DUMNEZEU ! DE PUTEREA SA şi de MILA MAICII DOMNULUI !!!
    Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere