joi, 29 august 2013

UN CUTREMUR , SE VA FACE SIMŢIT , UNDEVA PE UNDEVA ! NU ŞTIU LOCUL ŞI ZIUA, DAR NU VA TRECE PREA MULT TIMP !

                                                              29  August 2013 , zori de zi !

                 Simt O LUMINĂ, puternică, în jurul meu, care mă face sa tresalt de pe pat, nu deschid ochii, şi astfel văd UN CER de ziuă, şi jos pe Pământ , o încăpere goală, proaspăt văruită, reparată, şi în mijlocul încăperii foarte luminoase, era un scaun, un taburet, care a început brusc, a se cutremura.
Aud GLAS, care râde sarcastic şi întreabă ;

            " VREŢI  SĂ  VĂ  CUTREMURAŢI ???

 ( şi râde nebuneşte ), apoi un alt GLAS, strigă înspăimântat :

             " CUTREMUR  !!!"
Şi glasul se pierde ca un ecou.
Puţin mai târziu, văd cu ochii închişi fiind, văd cum  O  LUMINĂ albă, orbitor de stralucitoare,  se aşează, pe SFANTA  ICOANĂ.,a MÂNTUITORULUI, mai precis, pe fruntea LUI  IISUS, ca UN SOARE, de mărime mai mică, dar care îl întrecea pe SOARELE de pe CER, şi acolo rămâne, pe fruntea LUI  IISUS, şi pulsează (bate), ca o inimă.
Aud GLAS, care spune cu dragoste aşa :

             " DOAMNE  DUMNEZEUL  MEU ,  ŞI  STĂPÂNA  NOASTRĂ..."!

Şi văd din nou cu ochii închişi, sub plafonul camerei mele, deasupra patului în care dormeam, văd UN CER albastru violet, catifelat şi transparent, şi pe acest CER, O  LUMINĂ  alb spre galben, , extrem de strălucitoare, sub formă ovală., având o lungime de circa 0, 80 m, şi o lăţime de cira 0,30 m. Deci, era destul de mare.
Această LUMINĂ, stă în plafon, pulsează ca o inmă, şi este extrem de strălucitoare. A stat acolo, mult timp, de parcă ar fi vegheat asupra mea, care eram în pat.
Mă trezisem după 2 ceasuri, şi LUMINA, era tot acolo, când am deschis ochii, o vedam, ca o umbra, ce parca o bate vantul, ; când închid ochii, O VĂD , ca O LUMINĂ alb-galbenă, extrem de stralucitoare, care pulsează ca o inima, în albastrul - violet al CERULUI., la doar un braţ întins distanţa de patul în care dormeam. După care, apare  O LUMINĂ roşie, ca focul, O LUMINĂ sub forma a două ARIPI, mari, unite între ele, precum O CARTE deschisă. ; aceste ARIPI de un roşu intens, erau înconjurate, (prinse), în alte ARIPI mai mari, precum gheaţa transparentă, şi care ARIPI, ca de gheaţă, erau de jur împrejur, brodate de O LUMINĂ aurie ,ca de Soare,
Aş putea spune ,în concluzie, că pe CERUL de noapte albastra, erau două ARIPI roşii, prinse în alte ARIPI ca de gheaţă, care erau la rândul lor, brodate cu auriu.
Minunat, arătau împreună aceste 3 rânduri de ARIPI, deosebit de frumoase şi stralucitoare.
Dragii mei, O LUMINĂ dumnezeiasca, sa vă fie viaţa, şi să vă bucuraţi de toate MINUNILE LUI DUMNEZEU, care sunt peste tot şi la tot pasul.
                                                    Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu