miercuri, 21 august 2013

ŞI VENIND DOMNUL , ARUNCĂ MULTE ZARURI , ŞI ÎMPĂRŢINDU - LE........

                                                      6 Aprilie  2007, târziu în noapte !

Îmi făceam Rugăciunea, ca de fiecare dată, cu multă dragoste, şi cu toată fiinţa mea, şi în genunchi stând, într-o clipă, ochii mi se închid făra voia mea, şi am în faţa mea, aşa cum stăteam în genunchi, văd UN CER de noapte, şi pe CER, în loc de LUNĂ şi în loc de Stele, străluceşte, O  SFÂNTĂ CRUCE, din lemn maro, ce are deasupra ei, ca o aureola, sau mai bine spus, UN SOARE, orbitor de stralucitor, care a îmbracat SFANTA CRUCE, de sus, de deasupra, pâna la jumătatea ei.
Pe SFANTA CRUCE, cu trup ca din carne şi oase, sta rastignit, DOMNUL şi MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS, cu CHIP ca de SOARE, .
Un GLAS, spune tare aşa ;

                   " ŞI  VENIND  DOMNUL , ARUNCĂ MULTE  ZARURI  ŞI  ÎMPĂRŢINDU - LE....."!

Şi GLASUL dispare, dar eu, încă privesc , vad cu ochii închişi, strălucirea CERULUI, pe care era doar SFANTA CRUCE, cuprinsa până la mijloc, de UN SOARE IMENS, şi IISUS  HRISTOS, RASTIGNIT PE CRUCE, cu CHIP luminat, ca de soare.
Dar , o putere divina, ma face sa tresalt, si să revin, în locul unde eram, cu toata fiinţa mea, în timpul când mă rugam. Deschid ochii, şi încă mai am în minte, ceea ce tocmai văzusem şi auzisem.
În timp ce spuneam Rugaciunea în şoaptă, GLASUL sufletului meu, mă întrerupe şi spune cu dragoste infinită aşa :
                      "TE IUBESC  ŞI  TE  DORESC , ÎN  SUFLETUL MEU , CU TINĂ  ŞI  CU ACORDURI "!                      CAUT ! CAUT  CAUZELE  STĂPÂNIEI ,
                        DIN  DUMNEZEU , CHIP  DE DE  OM A LUAT !"

Dragii mei, DUMNEZEU, CHIP DE OM, a luat pentru noi, şi ne-a iertat că L-am rastignit, dar noi trebuie să-I aducem, SLAVA şi LAUDĂ, pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieşte.
Să fim buni şi milostivi şi să împlinim cu dragoste, PORUNCILE SALE.
                                         Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu