miercuri, 28 august 2013

SĂ NU DISTRUGEŢI PLANETA !!! S - A SLUJIT MOARTEA NATURII !

    X                                                    27  AUGUST  2013 , ora 23,00 !

                                                                   Dragii mei !

Îmi continuam Rugăciunea, în această seară, şi la această oră, după ce am fost întreruptă, de ceea ce trăisem şi am scris în articolul anterior. Şi iată că, după doar câteva minute, tot în timpul Rugăciunii mele, aud GLAS, care spune cu fermitate aşa :

                      "DAaaaaaa!  S - A  SLUJIT  MOARTEA  NATURII  "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi, UN CER ,de ziuă, şi sub CER, prin aer, prin atmosfera toată a PĂMÂNTULUI, văd numai fum alb si dens, ca un abur dens.
Acest praf alb, sau acest fum alb si dens ca o  ceaţă, plutea în aer, de la PĂMÂNT , până la CER. .Aşa cum vedem, toamna, sau iarna ceaţa densă, de abia putem sa mergem pe strada, aşa era totul, si toate, pe Pământ, şi până la CER.
La doar 5 minute distanţă ca timp, iar mă întrerupe UN GLAS, de la RUGĂCIUNE, şi spune la imperativ :

                          " SĂ  NU  DISTRUGEŢI  PLANETA  "!!!

Moment în care, văd cu ochii închişi, cum dinspre Răsărit spre Apus, se ridică de la PĂMÂNT, ca o rachetă,  O  BOMBĂ !
O  BOMBĂ, care lăsa în urma ei o dâră neagră, ca un fum negru, şi care arăta aşa, am s-o descriu, exact cum mi-a fost arătată:
CERUL, era de noapte albastra;de la PĂMÂNT ,la CER, O BOMBĂ mare, rotundă, dar turtită la poli, se ridica,ca o rachetă şi se îndrepta cu o viteză uluitoare, spre Apus.
La partea de jos, dinspre Pământ, BOMBA, avea culoare lămâiei, adică galbenă ! Jumătatea de sus, BOMBA, avea culoarea  închisă, ( de la cenuşiu ,la maro, sau negru.).
Precum pleaca sageata din arc, aşa se îndrepta BOMBA, dinspre RĂSĂRIT spre APUS ! (cuvântul Apus, mi-a fost spus acum,când scriam, de O FORŢĂ DIVINĂ, deoarece eu stăteam în dilemă, şi calculam direcţia BOMBEI, iar GLASUL, mi-a spus...SPRE APUS ).
GLASUL, care a strigat...
                                       " SĂ  NU  DISTRUGEŢI  PLANETA" !!!,

a strigat exact în clipa în care, BOMBA era sus, nu mai putea fi oprită .
Dragii mei, noi să nu ne pierdem speranţa şi nădejdea în PREA MULT MILOSTIVUL DUMNEZEU ŞI MAICA DOMNULUI, pentru că, toate câte la om, sunt cu neputinţă, la DUMNEZEU sunt cu putinţă .
Fiţi buni şi milostivi, iubiţi-vă Aproapele, ajutaţi-l după puterea fiecăruia dintre voi, mergeţi la SFÂNTA BISERICĂ, ŞI VĂ RUGAŢI,şi astfel, vă veţi simţi mai aproape de MÂNTUITORUL şi MAICA SA, şi mai puternici sufleteşte.
                                         Cu preţuire şi dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu