duminică, 25 august 2013

MÂNTUITORUL HRISTOS , E SUPĂRAT FOC ! CANDELA ELECTRICĂ , LUMÂNAREA ELECTRICĂ , SUNT PRAF ŞI CENUŞĂ , ÎN FAŢA LUI HRISTOS !

                                                             10  Ianuarie  2005, zori de zi !

x
           Dragii mei, obişnuim ca din lipsă de timp, din comoditate, să nu mai aprindem O SFÂNTĂ  CANDELĂ , în care să ardă un fitil în untdelemn, ci...punem ştecherul în priză, şi gata este cu aprinsul unei CANDELE SFINTE, gata este cu aprinsul unei lumânări....electrice.
Fraţilor, aflaţi că nu este aşa ! Aprindeţi O CANDELĂ, prin care să faceţi un efort,o mică jertfă, să ardă untdelemnul din paharul Candelei Sfinte; cumpăraţi o lumânare şi o cutie de chibrituri, nu o brichetă, şi aprindeţi o lumânare, fie acasă, fie la SFÂNTA BISERICĂ. Astfel de jertfă este bineprimită de BUNUL DUMNEZEU.
Iată dragii mei, ce spunea UN GLAS, în aceasta dimineaţă, UN GLAS, care mă trezeşte, prin tonul său, ridicat, citez :

                             "SUPĂRAT  FOC  !
                              DA !  MÂNTUITORUL  HRISTOS !"

Clipă în care, văd cu ochii închişi , UN CER de ziuă, şi O SFÂNTĂ  BISERICĂ.
În partea dreaptă, a SFINTEI BISERICI, la colţul drept, exteriror, văd un suport electric, sub formă de semilună, în care erau aprinse electric, 5 lumânări.
Glasul, spune ca mai sus, în momentul în care, mi s-a arătat că, în loc de O CANDELĂ cu ulei, sau în loc de o lumânare din ceară, ardeau 5 beculeţe electrice.
                                                   FRAŢILOR !
Nu vă lăsaţi înşelaţi de atâta libertate şi democraţie ! Vreţi să aduceţi o mică şi curată jertfă LUI DUMNEZEU ? Cumpăraţi O CĂNDELUŢĂ, cu fitil , cu plută şi fitil, în care puneţi ulei din floarea soarelui, şi aşa, veţi simţi că JERTFA ADUSĂ LUI DUMNEZEU, v-a fost bineprimită.
Nu aprindeţi în casa, o lumânare electrică, ci ,una din ceară curată, bineplăcută LUI DUMNEZEU.
La mine în casă, arde zi şi noapte, O SFANTA CANDELĂ ,cu untdelemn, iar când mă rog, aprind şi o lumânărică din ceară curată.
Sigur că, e mai simplu să punem în priză ştecherul, dar ,care mai este efortul nostru fizic şi sufletesc ?
Cum mai simţim noi, mirosul plăcut al uleiului ars din CANDELĂ ? Cum mai simţim noi, fumul cu miros plăcut, al lumânăricii din ceară curată ?
Asta înseamnă ,a aduce JERTFA curată, LUI DUMNEZEU , a face un efort din dragoste şi din CREDINŢĂ  neîndoielnică.
Nădăjduiesc că, veţi face cu toţii un efort sufletesc şi că de acum înainte, în casele fiecăruia dintre voi, va lumina O SFANTA CANDELA cu ulei, şi că va arde O LUMÂNARE din ceara curată, şi astfel LUMINA ÎNVIERII LUI  HRISTOS,  vă  va lumina sufletul şi inima şi , va fi cu voi cu toţi, şi întru voi toţi.
                                                  Cu dragoste şi cu preţuire, Maria                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu