vineri, 16 august 2013

LĂUDAŢI - L PE EL , APOSTOLI ! LĂUDAŢI - L !

                                                      4  Decembrie  2007 , zori de zi !

                Dormeam, şi într-o clipita, somnul mi-a fost întrerupt , şi aud  GLAS, care vine lin şi duios, din CERUL SFÂNT, glas, care cântă aşa :

                    "ŞTIU CĂ  ACUM, ARE  SĂ  ÎNVINGEŢI , COLOANA !
                      ŞTIU !  LĂUDAŢI-L  PE  EL, APOSTOLI ! LĂUDAŢI -L PE  EL !
                      LĂUDAŢI - L"!

Clipă în care, văd cu ochii închişi , un interior , de SFÂNTĂ BISERICĂ , mă aflu şi eu acolo, în revelaţia mea, şi astfel, văd cum, pe ANALOG,  (acel suport, pe care se pune SFANTA EVANGHELIE, când citeşte Preotul )., se afla O CARTE  SFÂNTĂ, precum arată SFANTA SI DUMNEZEIASCA EVANGHELIE, ca şi mărime şi format.
Această CARTE  SFÂNTĂ, se ridică, singură, de pe Analog, se ridică în aer, în mijlocul Bisericii, are coperţile  roşii spre grena, frumoase şi mari, catifelate, şi pe coperţi, scria cu auriu, cu litere de Soare, cu litere mari, aşa :
                               " COLOANE "!

Apoi, aud un GLAS, care spune rugător :

                           "INSUFLĂ -I  GRIJA , SĂ  AIBĂ , ÎNTOTDEAUNA  CONŞTIINŢA , CURATĂ ŞI DREAPTĂ "!
Moment în care văd două mâini , ce ridică O SFÂNTĂ  ICONIŢĂ , cu UN SFÂNT , îmbrăcat în negru, si cu barbă  albă lungă,  o siluetă sărută SFANTA ICONIŢĂ, apoi, singura se aşează la locul ei, fară ca sa o mai atingă cele două mâini. O forţă nevăzută,  asează la locul ei, SFANTA ICONIŢĂ !
Dragii mei, DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI, să vă binecuvinteze ,cu MILA şi DRAGOSTEA SA, ca să aveţi cu toţii, constiinţa curată şi dreaptă.
                                    Cu dragoste, Maria


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu