luni, 19 august 2013

ESTE MĂRIREA SA ! LUMINA CA DE SOARE, DIN SFANTUL ALTAR !

                                                     Bună seara, dragilor !

                                             22  Martie  2007, zori de zi !

Dormeam şi brusc, O Lumina, ca un fulger, ma trezeste, si aşa , cu ochii închişi, văd ceva deosebit de frumos, dar aud şi UN GLAS, care spune duios aşa :

             " ESTE  MĂRIREA  SA  !
                LINIŞTEA  SA "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi , un interior de SFANTA BISERICA, unde ma aflam şi eu, acolo, deşi trupul imi era acasa,  Nu ştiu cum se întâmplă, dar eram acolo, şi văd cum, PREOTUL , fiind în SFANTUL ALTAR, face Metanii, şi sărută SFÂNTA MASĂ.
În SFÂNTA BISERICĂ, erau mulţi credincioşi, care priveau uimiţi spre SFÂNTUL ALTAR, unde era O LUMINĂ AURIE, orbitor de stralucitoare, care  venise din CERUL SFÂNT, şi umpluse SFANTUL ALTAR..
Aud , UN CLINCHET de CLOPOŢEL, care suna de două ori, consecutiv; prima oara, de două ori, a doua oară, încă  de două ori.. Clinchetul de CLOPOŢEL, venea din CANDELABRUL, de sus, din SFANTA BISERICĂ, sau chiar de deasupra CANDELABRULUI.
Oricum, nu era mână omenească, care să sune din CLOPOŢEL, ci era O PUTERE DIVINĂ, care a adus din CER, clinchetul clopoţelului.
Oamenii din SFANTA BISERICA, au rămas uimiţi, de ceea ce vedeau şi de ceea ce auzeau,.
Deci, după ce CLOPOŢELUL, a sunat, şi se vedea LUMINA DE SOARE, în SFANTUL ALTAR, precum vedem, SOARELE pe CER, credincioşii, au început să iese afara, dar foarte încet şi mergeau cu spatele.spre ieşire, atât erau de smeriţi.
UŞILE  SFÂNTULUI ALTAR, erau închise, dar VEŞMÂNTUL, (acea draperie sfanta, nu stiu cum se cheama), ce acoperea SFINTELE USI, pe dinauntru, era tras la o parte, si aşa se vedea LUMINA ,ca de SOARE, ce invadase SFANTUL ALTAR.
MINUNEA LUI DUMNEZEU, a avusese loc, iar PREOTUL, continua să se închine, în SFANTUL ALTAR, în mijlocul LUMINII ca de Soare.
Fraţilor, să mergem şi noi ,în SFANTA BISERICA, şi să ducem acolo, inima noastra, sufletul nostru şi să le dăruim, MÂNTUITORULUI, ca sa le cureţe, să le miluiască şi să le mântuiască.
                                            Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu