vineri, 5 iulie 2013

STEAUA SUS RĂSARE.....! OARE CUM ARĂTA , STEAUA CARE , VESTEA , NAŞTEREA PRUNCULUI IISUS ?

                                                    22 Decembrie  2004, zori de zi !

Dormeam, chiar daca, mai sunt 2 zile, pana la AJUNUL CRACIUNULUI !
Si astfel, vad cu ochii inchişi, cum CERUL nopţii, se deschide, şi în CERUL din CER, vad un alt CER, de culoare albastru - violet, şi pe acest CER, din CER, vad O STEA MARE, cat o portocala mare, dar care STEA, straluceste, precum SOARELE,
STEAUA, este orientata, in toata splendoarea ei, cu faţa spre Pamant. , si de la STEA, oblic, pana la Pamant, se vede O RAZA, galbena ,extrem de stralucitoare, transparenta.
Aceasta STEA, nu era O STEA ,obisnuita, ci era, STEAUA  LUI  DUMNEZEU, care I -a îndrumat pe cei TREI MAGI, pana la ieslea, in care S-A nascut PRUNCUL IISUS.
Pe CERUL nopţii, nu ami existau alte stele, si nici LUNĂ, ci numai, STEAUA, care , cu RAZA ei, Îi ducea pe MAGI, luminandu-le drumul, sau cararea, pana la PRUNCUL IISUS, si la PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Închipuiti-va dragii mei, CERUL noptii, de un albastru violet catifelat, si pe CER, O STEA, neobişnuit de mare şi de strălucitoare, care trimite O RAZĂ de sus, si va arata drumul, spre PRUNCUL IISUS,!
Cum ar fi ? Dumnezeiesc de frumos si uimitor, nu-i asa? Peste tot noapte, si in CER, si pe Pamant, si numai RAZA STELEI de SUS, ne calauzeste pasii, spre BETLEEM.
Aud GLASURI, din CER, care cantau asa :

                   "HRISTOS , SE NASTE !  HRISTOS , SE NASTE !
                    ASTAZI, HRISTOS  SE NASTE !
                    DIN VIFLAIM , AZI COBOARA !

Si vad cum din CER, coboara spre Pamant, cu varful spre CER, UN BRAD, verde, frumos, dumnezeiesc de frumos, cu cetină foarte deasă, si din cetină, de pe sub ramuri, dintre ramuri, toate stelele CERULUI, se aprind deodata,., toate stelele CERULUI, erau in acela BRAD, ce cobora din CER, pe PAMANT, sub RAZA STELEI, care vestea, NAŞTEREA PRUNCULUI IISUS !
Dragii mei, STEAUA, care a răsărit, în mod unic, si anume pentru PRUNCUL IISUS, a existat cu adevarat,
si EA, STEAUA, i-a dus pe MAGI, la IESLEA, unde era PRUNCUL şi cu MAMA SA, FECIOARA MARIA, unde I-au daruit, AUR, SMIRNĂ ŞI TĂMĂIE !
Sa-i daruim si noi, inima noastra, sufeltul nostru, toata fiinţa noastra, si vom deveni, alti oamnei, bineplacuti LUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI.
                                  Cu dragoste si cu pretuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu