marți, 2 iulie 2013

ŞI RĂSTIGNIT FIIND, CU MÂINILE , MAI SUS DECÂT TRUPUL , ŞI DÂNDU-ŞI DUHUL SĂU , CAPUL LUI IISUS, CĂZUSE LIN , SPRE UMĂRUL SĂU , DREPT !

                                                       16 August 2001, ora 6,15 dimineaţa !

Dormeam, încă la această oră, când , brusc, ca la un fulger, ce-mi pătrunde prin creştet şi până în tălpi, vad cu ochii închişi, UN CER de noapte, şi în CER, sub BOLTA CEREASCĂ, vad UN NOR, gri, oval (ca un ou, urias), şi în mijlocul acestui NOR GRI, deschis, văd pe IISUS HRISTOS, cu TRUP ,ca de SOARE.
O CRUCE, maro inchis, era în mijlocul NORULUI oval, gri, iar pe CRUCE, era rastignit...IISUS MÂNTUITORUL şi DUMNZEUL nostru, SOARELE DREPTĂŢII.
CHIPUL ,lui IISUS, deşi era ca de SOARE, atât de tare strălucea, ÎL VEDEAM, ca fiind din carne şi oase.
Tot TRUPUL, LUI IISUS, era ca din SOARE ! La mijlocul TRUPULUI, IISUS, avea legată, sub formă de TRIUNGHI, cu vârful în jos, spre Pamant, O LUMINĂ, alba, orbitor de strălucitoare. O LUMINĂ, ce te ducea cu gândul, la GIULGIUL LUI IISUS, pe care l-a avut, legat în jurul mijlocului SĂU, în momentul RASTIGNIRII SALE.
Şi aşa, în noapte, în NORUL ,oval, vedeam pe SOARELE  DREPTAŢII, strălucind mai tare ,decât SOARELE, rastignit, pe O CRUCE, maro, si care avea MÂINILE SALE, pironite pe CRUCE, mai sus, de cum Îi ,era TRUPUL,; deasupra , capului SĂU, erau batute în piroane.
În clipa următoare, ÎL văd pe MÂNTUITORUL, cum ÎŞI dădea DUHUL SĂU, în MÂINILE LUI DUMNEZEU TATĂL, iar CAPUL SĂU, Îi alunecă, lin, spre umărul drept, şi aşa rămâne, cu capul plecat spre umărul drept. DUMNEZEU  FIUL, ÎŞI  DĂDUSE  DUHUL  SĂU, LUI  DUMNZEU  TATĂL  CEL CERESC !
SOARELE  DREPTĂŢII, strălucea, în noaptea albastră,pe CRUCEA SFANTĂ,  după ce fusese rastignit de oamenii, cărora le facuse, numai bine !
Fraţilor, haideţi , sa facem ,de acum inainte,numai fapte bune, sa ne rugam mai mult, sa mergem la SFANTA BISERICA, pentru ca, RASTIGNIREA şi PATIMIREA MÂNTUITORULUI, să nu fi fost, degeaba.
                                         Cu dragoste şi preţuire,
                                                                             Maria

4 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Ultimele doua articole...minunate!!!
    Doamna Maria....era un articol "CATASTROFA AMERICANA"!!!!!!
    S-a intamplat!Si se intampla in continuare!
    Uitati-va sa vedeti , sunt catastrofe foarte mari , AMERICA SE LUPTA CU FOCUL!INCENDII URIASE!
    OARE?ASTA NU E UN SEMN DE LA DUMNEZEU?NICI ACUM NU CREDETI (intrebare pentru oamenii care citesc , dar nu cred)
    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , Robert ! Am vazut si eu, cum in AMEWRICA, au loc INCENDII, de nestavilit. Dar nu vor fi numai acestea! Tine minte, ai sa vezi, ca o sa vina si alte nenorociri, peste SUA !
      Urmareste ce se intampl in SUA, in continuare, si vei vedea de cata suferinta, vor avea parte, din nefericire.
      Dar, nu putem face nimic, in faţa PUTERII LUI DUMNEZEU.
      Cu drag, Maria

      Ștergere
  2. Dna Maria,

    Am gasit acest blog din "intamplare" si as vrea sa va adresez o intrebare e bine sa emigram din Romania? de ex. in Anglia dupa parerea dvs.

    Multumesc frumos,
    Diana din Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar dacă , ne-am născut în ROMÂNIA, sigur că , putem pleca şi în altă ŢARĂ, pentru un trai mai bun, pentru a avea grijă de familie. A emigra din ROMÂNIA, nu înseamnă că, te lepezi de CREDINŢA în HRISTOS şi MAICA DOMNULUI.
      DUMNEZEU, a creat un singur Pământ, care este al tuturor fiilor SĂI.
      Şi nu văd de ce, sa nu emigram în altă Ţară, CARE ARE CONDUCĂTORI, mai înţelepţi, şi o economie mai dezvoltată. Important este, să nu uităm de unde am plecat, şi dacă acolo, unde mergem, ne va fi bine, să împărţim BINELE, pe care DUMNEZEU ni l-a dăruit, şi cu ceilalţi semeni ai noştri, cu griji şi nevoi. Nu neapărat, să-i ajutam cu bani, sau cu alte bunuri materiale, ci..cu o vorbă bună, cu o povaţă, cu un sfat, de a nu abandona, ci de a avea nădejde în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, că va fi mai bine.
      Deci, draga mea, nu e un păcat, să cauţi un loc mai bun, pentru tine, pentru familia ta, dar nu-ţi uita CREDINŢA , cu, care te-ai nascut şi BOTEZUL ,cu, care ai fost botezată, adică cu DUHUL SFÂNT. DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI, să te binecuvinteze, şi să te ajute, să mergi pe CALEA bineplăcută LUI. Cu dragoste, Maria

      Ștergere