sâmbătă, 6 iulie 2013

ŞI DUMNEZEU , POATE SĂ VINDECE , ORICE BOALĂ !

                                                        6 Iulie 2013 , ora 6,10 dimineaţa !

Mă trezisem, si mai stateam în pat ,cu ochii închişi fiind, când brusc, aud GLAS, care spune tare aşa :

                       "ŞI  AM  VĂZUT  ÎN TIMP , CĂ ESTE  TRATAT , ŞI NU VINDECĂ !
                         ŞI DUMNEZEU, POATE SĂ VINDECE  , ORICE BOALĂ !".

Da ,dragii mei, toate câte la oameni., sunt cu neputinţă, la DUMNEZEU, toate sunt cu putinţă.
De câte ori, nu am auzit noi, că se întâmplă, câte O MINUNE, dar nu voim, ca sa credem, ci zicem, ca nu este adevarat, sau ca nu poate sa se intample, o astfel de MINUNE. Intotdeauna, găsim , argumente logice, si nu credem ca, si ceea  ce nu se vede, se poate adeveri.
Aerul, nu se vede, dar noi, il respiram; fara aer, am muri.; vantul, nu se vede, dar il simţim, vedem copacii,cum se îndoaie; curentul electric, nu se vede, dar noi il folosim;.
Cand avem necazuri, alergam la DUMNEZEU ,si la MAICUTA DOMNULUI, cadem in genunchi, si cu lacrimi, imploram,pe DUMNEZEU, ca sa ne ajute, si primim ajutorul, apoi, uitam binele ,pe care ni l-a facut DUMNEZEU, si o luam drept, intamplare, pentru ca, ne este mai usor, mai logic. GRESIT !!!
DUMNEZEU, exista, si ne ajuta si atunci cand noi, nu -L rugam, pentru ca noi, sa stim ca, ajutorul ,vine de la EL. Dar câţi oare, dintre noi, se întorc la CREDINŢĂ? Aceste, CUVINTE, " ŞI  DUMNEZEU , POATE SĂ VINDECE, ORICE BOALĂ, are strânsă legătură, cu SFÂNTA EVANGHELIE, de duminică 7 iulie, 2013 !
Spuneţi, fraţilor ! Sunt de la mine, putere, toate câte scriu? Habar, nu aveam, că SFÂNTA EVANGHELIE, de duminică 7 iulie, conţine , aceste CUVINTE, scrise de mine,mai sus.
Să nu vă îndoiţi, niciodată, de toate câte scriu ! DUHUL CEL PREA SFÂNT, ESTE CEL CARE,CU PUTEREA SA, MĂ AJUTĂ, CA SĂ AUD ŞI SĂ VĂD, ATÂTEA MINUNI ! Condiţia este, ca eu, sa le fac cunoscute, vouă, semenilor mei.
Imediat, vad cu ochii inchisi, un tânăr, invalid, ţintuit intr-un scaun cu rotile, pe o strada, sub un CER de zi, scaun ce era împins, de la spate, de mama, acestui tânăr, de circa 18-20 ani. Tânărul  nu-si poate, misca, nici mâinile, nici picioarele.iar mama sa, il hranea, îi dădea cu linguriţa in gura,sa mănânce, îl întorcea..,de pe o parte pe alta...,brusc, aud UN GLAS, care spune cu durere mare ,  asa :

                             "SĂ  PLIMBI COPILUL...; ŞI  NU  POŢI , SUPORTA  ARIPILE  GÂNDULUI !
                              SĂ  PLIMBI , COPILUL....(si glasul, trist, se pierde ca un ecou),
 iar eu, continui, sa vad, pe acea mama, care, cu o mâna, împingea la scaunul cu rotile, şi cu cealaltă, îi dadea să mănânce.
Da, dragii mei; este extrem de dureros, să-ţi veyi copilul, într-un scaun cu rotile, sa-l plimbi, sa-l hraneşti, sa-l speli, să-l îmbraci, si mai dureros, este, atunci când, o mama, îşi conduce la groapă, pe propriul copil. Sabie, trece cu adevărat, prin sufletul şi inima ei.
Dragii mei, sa mulţumim, LUI DUMNEZEU, ca suntem sănătoşi, atât noi, cât şi copiii noştri, şi că putem munci, ca să ne câştigăm ,pâinea cea de toate zilele, atât pentru noi, cât şi pentru cei dragi nouă, familiei noastre.
                     Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu